Новинка - паливні фільтри від провідних виробників!

29.05.2015
Асортимент нашого магазину розширився численними паливними фільтрами від провідних виробників автозапчастин: Bosch, Wix, Mann-Filter, Hengst, Knecht, Wix.

Паливний фільтр є головним захисником паливної системи автомобіля від твердих частинок, водяних та інших домішок. Від якості роботи та об'єктивного стану паливного фільтра багато в чому залежить робота двигуна, паливна витрата і довговічність всієї паливної системи. По суті, саме паливний фільтр пропускає через себе весь оборот горючих сумішей і здійснює повноцінну паливну фільтрацію ще до того, як паливо потрапляє в циліндри для згоряння. Таким чином, паливний фільтр є головним захисником двигуна від небезпечних речовин. Для хорошої роботи двигуна фільтр потрібно регулярно замінювати.

Наскільки часто потрібно замінювати паливний фільтр? Зазвичай заміна потрібно кожні 20-30 тисяч кілометрів. Ця цифра виведена на основі особистого досвіду безлічі водіїв і спостережень за станом паливної системи автомобіля в ході експлуатації. Саме після такого пробігу можуть виникати різні проблеми, пов'язані із забрудненням фільтра - наприклад, троїння або періодично заглухлий двигун.

Зрозуміло, не завжди паливний фільтр потребує заміни після 20-30 тис. Км. - якщо ви заправляєтеся в одному і тому ж місці якісним паливом, акуратно водите і рідко виїжджаєте за місто, заміна фільтра може знадобитися пізніше.

Ось основні ознаки засмічення паливного фільтра:
- падіння потужності
- підвищена витрата палива в порівнянні з попередніми показниками
- нестабільна робота двигуна («троїння», «чхання»)



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено