Новинка - зручні органайзери в багажник!

14.05.2015
Автомобільний органайзер є відмінним способом навести ідеальний порядок в багажнику Вашого автомобіля ! З його допомогою у Вас з'явиться можливість компактно зберігати предмети, які раніше були в безладді розкидані по всьому багажнику, в одному місці, і виключити можливість втрати. Крім того, органайзер, хоча і досить місткий, займає лише частину багажника, залишаючи багато вільного простору, яке можна і потрібно ефективно використовувати. Матеріал, з якого виготовлений органайзер - щільний текстиль з висотою ворсу до 4 мм. Цей матеріал красивий, довговічний, простий у догляді, здатний вбирати вологу.

На дні органайзера розташовується протиковзна тасьма, яка чіпляється за текстильне покриття підлоги багажника, забезпечуючи стійкість навіть при крутих поворотах на великій швидкості. Зручні застібки-блискавки дають можливість без праці наповнювати органайзер або отримувати з нього потрібні предмети. При необхідності можна вийняти органайзер з багажника за допомогою зручних ручок для перенесення, які цілком міцні та надійно пришиті, здатні витримати досить велику вагу. Зручний окрему кишеню для дрібниць допомагає в сортуванні вмісту багажника.

Організатор виглядає красиво і стильно, і є справжньою окрасою багажника. На фронтальній стороні органайзера розташовується напис марки автомобіля, нанесена методом термальною спайки, що робить її дуже зносостійкого і довговічною. Самі букви рельєфні та зроблені з імітацією текстури натуральної шкіри.





Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено