Новини

29.05.2014
Автомобильный подлокотник Armster S пришёл на замену подлокотнику старого образца Armster 1. Что же изменилось, чем отличается новая модель бюджетного автомобильного подлокотника от своего предшественника? В первую очередь, конечно, изменения коснулись внешнего вида. Подлокотник стал больше похож на модель премиум-класса, появившуюся на рынке в прошлом году – Armster 2. Корпус стал более прямоугольным, тонким и стильным. Верхняя часть изделия по-прежнему покрыта мягкой обивкой на основе кожзама, которая добавляет комфорта при опоре на подлокотник. Но внезапно исчезла функция удлинения корпуса за счёт выдвижения верхней панели – раньше можно было увеличить площадь опоры на 5 см, таким образом настроив подлокотник под себя.
28.05.2014
Покупая автомобильные аксессуары у нас, вы всегда получаете приятные сюрпризы, которые не только станут отличным дополнением к покупке, но и поднимут вам настроение! Каждый, купивший чехлы MW Brothers в период с 27.05 по 3.06, получит в подарок сетку в багажник 100*35 см! Автомобильная сетка предназначена для компактного хранения многих небольших вещей, которые находятся в багажнике Вашего автомобиля. Вы украсили свой салон чудесными чехлами, и заодно сможете навести идеальный порядок в багажнике и поддерживать его всегда без усилий! В акции участвуют все чехлы MW Brothers Premium Style.
21.05.2014
Почніть з перевірки справності роботи авто, адже стан підвіски, тиск в шинах і їх різний розмір, і багато інших параметрів сильно впливають на напрямок світла фар. Несправності зможуть сильно спотворити кут напрямку світла. Крім того, потрібно виконати вимоги для регулювання: найчастіше вони зводяться до часткової завантаження та заправці бака наполовину. Зверніть увагу на конструкцію ламп у ваших фарах. Є лампи, які поєднують дальнє і ближнє світло, і роздільні. У суміщених лампах потрібно проводити регулювання по ближньому світлу, а в роздільних - налаштування проводиться окремо. Що потрібно для регулювання світла фар? Рівна стіна, а перед нею горизонтальна площадка не менше 7-8 метрів завдовжки, і шматочок крейди, щоб наносити позначки на стіні.
20.05.2014
Існує чотири основних типи кріплень для велосипедів на вашому автомобілі. Перший і найбільш поширений - це кріплення на дах, для його установки вам знадобиться базовий багажник на дах. Кріплення дешевше зроблені зі сталі, кріпляться за допомогою скоб і гайок і далеко не завжди оснащені замками. Велобагажники дорожче роблять з алюмінію або ударостійкого пластику, вони більш красиві, легкі та захищені замками. Якщо ви встановили велосипед на дах, пам'ятайте, що тепер ваш автомобіль став вище мінімум на метр, і варто їхати акуратніше. Крім того, виробники велобагажник не рекомендують їхати понад 120 км/г.
16.05.2014
Навіщо потрібні бризковики? В першу чергу для того, щоб убезпечити тих, хто знаходиться в автомобілі позаду вас, від вилітаючи з-під ваших коліс камінчиків, гравію, бруду, води й т.д. Всі водії знають, що їхати в дощ слідом за автомобілем без бризковиків дуже некомфортно, і навіть небезпечно, особливо на швидкісній трасі. Відомі випадки, коли вилетів з-під коліс камінь пробивав лобове скло заднього автомобіля і травмував водія. А якщо бризки забруднять вітрове скло машини, що їде позаду, він цілком може не зорієнтуватися і в'їхати в вас під час гальмування. Друга причина для того, щоб встановити на свій автомобіль бризковики - турбота про власне авто і його стані.
15.05.2014
Уважаемые клиенты, обратите внимание! С 15.05 меняются условия доставки по Киеву и Украине! Теперь стоимость доставки - 30 грн. Если вы делаете заказ на сумму от 300 грн, доставка будет бесплатной. Эти условия распространяются как на курьерскую доставку по Киеву, так и на доставку с помощью компаний-перевозчиков - Новой почты, Интайм и т.д.
13.05.2014

07.05.2014
Що таке мультиметр? Це прилад, який поєднує в собі вольтметр, амперметр і омметр. Їм можна виміряти постійну та змінну напругу, постійний струм і опір. Мультиметр часто називають тестером. Купити мультиметр можна в нашому магазині, просто перейдіть в цю категорію. Навіщо автомобілісту тестер? Щоб перевірити та знайти несправність в електромережі автомобіля, скажімо, перевірити котушку запалювання. Щоб перевірити акумулятор. Та й в побуті мультиметр - дуже корисна штука. Пристрій тестера На основній панелі мультиметра розташований дисплей, поворотний перемикач, який задає межі вимірювання і включає додаткові режими, а також три гнізда для підключення щупів.
06.05.2014
Пора прибраться в салоне! Моем стёкла! За зиму на них однозначно образовался налёт, особенно, если вы курили в автомобиле – взгляните на стекло против света, и увидите, что поверхность стекла как бы подернута дымкой. Помойте стёкла с помощью очистителя, а после обработайте антизапотевателем стёкол – весьма полезная вещь! Чистим обивку! На ней непременно образуются пятна как от напитков, так и от грязной одежды. Можно использовать обычные бытовые аэрозольные средства, но лучше использовать пенный состав, который глубоко проникает в волокна тканевой обивки или чехлов, и очищает гораздо эффективнее.
05.05.2014
Автомобілісти знають, що для забезпечення повної безпеки під час руху потрібне хороше освітлення. Раніше для поліпшення світла встановлювали додаткові фари, а зараз є більш технологічні способи збільшити яскравість. Виробники використовують газорозрядні лампи з відмінними показниками світності, всередині яких знаходяться інертні гази (в основному ксенон). Ксенонові лампи відразу завоювали популярність, а пізніше з'явилися дещо відрізняються від них біксенонових. У ксенонових і біксенонових лампах світло формується за однаковим принципом. У комплект входять газорозрядні лампи високої потужності, в яких немає нитки розжарювання - світіння здійснюється внаслідок електричної дуги (на зразок тієї, яка виникає під час зварювання).
03.05.2014
Головне завдання, яке стоїть перед вами при виборі автомобільного інвертора - це вибір пристрою, який буде володіти потрібною потужністю. Відштовхуватися потрібно від потужності приладу, який ви збираєтеся живити. Якщо купити інвертор , потужність якого буде нижча за потужність живиться приладу або навіть рівною йому - інвертор вийде з ладу. Зараз у продажу є маса перетворювачів напруги різної потужності - від 50 до 2000 Вт, і навіть вище. Малопотужні інвертори недорого коштують і підключаються до прикурювача. Вони підійдуть тільки для роботи з невеликими побутовими приладами. Більш потужні інвертори можуть забезпечити харчуванням стаціонарний комп'ютер, ноутбук і навіть холодильник.


Повернутися до архіву

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено