Типи кріплень для велосипедів

20.05.2014

Існує чотири основних типи кріплень для велосипедів на вашому автомобілі. Перший і найбільш поширений - це кріплення на дах, для його установки вам знадобиться базовий багажник на дах. Кріплення дешевше зроблені зі сталі, кріпляться за допомогою скоб і гайок і далеко не завжди оснащені замками. Велобагажники дорожче роблять з алюмінію або ударостійкого пластику, вони більш красиві, легкі та захищені замками. Якщо ви встановили велосипед на дах, пам'ятайте, що тепер ваш автомобіль став вище мінімум на метр, і варто їхати акуратніше. Крім того, виробники велобагажник не рекомендують їхати понад 120 км/г.


< br> Велокріплення на фаркоп дозволяє перевозити від 2 до 4 велосипедів, і підходить тільки для тих авто, на яких встановлено фаркоп. Якщо ви збираєтеся з велосипедами в довгу подорож, краще вибрати варіант з платформою, яка дозволяє закріпити надійніше. Якщо ж їхати недалеко, можна обрати дешевші кріплення, в якому зафіксована тільки рама, а колеса висять в повітрі. Топові моделі Велокріплення на фаркоп дозволяють отримувати доступ в багажник, навіть коли велосипеди встановлені.



Велокріплення на задніх дверях зручно для тих, кому не хочеться підіймати велосипед на дах, і у кого немає фаркопа. Багажники на задні двері бувають модельними або універсальними. Модельні підбираються індивідуально для вашого автомобіля, універсальні же можуть встановлюватися на більшість легкових авто.



Якщо ви - власник позашляховика з зовнішньою запаскою, то можна придбати кріплення на запасне колесо. Перед установкою колесо потрібно очистити від кожухів і чохлів. Вантажопідйомність - не більше 2 велосипедів.

Купити кріплення для велосипеда кожного з описаних типів ви можете в нашому магазині. Зліва від списку товарів розташовується зручний фільтр, за допомогою якого можна вибрати цікавий вам тип кріплення і кількість велосипедів.



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено