Новини

27.04.2023
Чистий доглянутий салон і сяючий кузов авто - те, що точно любить кожен власник авто. Однак підтримувати чистоту не так вже й просто. Адже в машині є безліч вузьких місць і кутів, де може накопичуватися пил і сміття. Особливо це актуально для авто, в яких пересуваються маленькі пасажири або домашні тварини. Щоб підтримувати авто в чистоті необхідно або регулярно відвідувати автомийку, що є аж ніяк недешевим «задоволенням» або придбати пилосос для авто. На жаль, звичайний домашній пилосос тут не допоможе - по-перше, такі пилососи не надто зручні, тому що більше за розмірами порівняно з автомобільними, по-друге, вони не ефективні коли йдеться про збирання важкого та вологого сміття.
24.04.2023
Мастило - просто незамінна річ для автомобіля. Її використання покликане запобігти зносу деталей та машини від пошкоджень, а також захистити водія та інших учасників дорожнього руху від дорожньо-транспортної пригоди. У цій статті ми розглянемо різновиди мастил та особливості їх застосування. Навіщо потрібні автомобільні мастила? Це найважливіше питання, яке потребує уваги. Мастила бувають різні - вони допомагають «піклуватися» як про нутрощі транспортного засобу, так і про зовнішні елементи. Для того щоб усі елементи функціонували справно, слід змащувати пластикові деталі та деталі з металу.
20.04.2023
Колісні ковпаки служать не тільки для захисту дисків від пилу, бруду, різних дрібних каменів і поліпшення аеродинамічних показників авто, але й виконують декоративну функцію - з ними екстер'єр автомобіля виглядає набагато презентабельніше. Однак, оцінити всі ці переваги ковпаків вийде лише в тому випадку, якщо вони підібрані правильно та виконані з якісних матеріалів. У цій статті зупинимося на дослідженні питань класифікації ковпаків та особливостях їх вибору. Як вибрати ковпаки на колеса? Усі варіанти, які представлені на ринку, можна розділити на 2 класи: модельні. Такі ковпаки розробляються індивідуально під певну марку та модель авто.
13.04.2023
Назва мультитул говорить сама за себе. І хоча інтуїтивно здогадатися, що це за інструмент, не важко, зрозуміти чітко, що це таке і навіщо воно потрібно все ж таки не виходить. Розглянемо в цій статті, що це таке і з «чим його їдять». Але спочатку зупинимось на історії його створення. Історія цього інструменту почалась у 1975 році. Його існуванням людство завдячує американському туристу Тіму Лазерману. Тім дуже полюбляв подорожувати. Аби подорожувати з комфортом та мати можливість відкривати для себе нові місця, він придбав для себе старенький Фіат. Витривала, економічна та практична машина була дуже зручною та простою в ремонті, однак великий пробіг все ж таки давав про себе знати й машину часто доводилось лагодити.
13.04.2023
Шановні клієнти! Наближається Великдень і колектив інтернет-магазину Авторадості бажає всім триматися доброго настрою та міцного здоров'я! Зверніть увагу! Найближчими днями магазин працює за графіком: 16.04.2023 - у неділю Великдень - вихідний 17.04.2023 - магазин зачинено, кол-центр працює з 10:00 до 17:00 18.04.2023 - працюємо за стандартним графіком. Прохання враховувати цю інформацію при плануванні візитів до нас! @media screen and (min-width:1280px){ .inside { background-image: url(https://www.avtoradosti.com.ua/files/2023/grafik/b633aac6b57bdc5c74f8e739589aff7d.
10.04.2023
Експлуатація автомобіля неминуче супроводжується виникненням проблем із її окремими вузлами. Поломки можуть виникати як у роботі двигуна, так і в інших вузлах. Якщо стався навіть найменший збій у роботі зчеплення, не помітити його не вийде. Щоб у Вас не було проблем із цим вузлом і зчеплення служило “вірою та правдою” багато років, розберемо його основні деталі та принцип роботи у цій статті – розуміння механізму дозволить запобігти його неправильному використанню. Що таке зчеплення? Зчеплення є елементом трансмісії, який бере участь у передачі моменту, що крутить, від двигуна до колес.
06.04.2023
Клімат-контроль чи кондиціонер - те, без чого сьогодні не обходиться жоден автомобіль. Ця опція покликана забезпечити комфорт пересування власнику авто та його пасажирам. Сьогодні без неї не обходяться навіть бюджетні транспортні засоби, хоча кілька років тому вона не була доступна повсюдно навіть у всіх нових авто. Однак, далеко не всі власники авто знають про те, що кондиціонер потребує періодичного обслуговування. Обслуговування передбачає перевірку тиску холодоагенту у системі, заміну фільтра кондиціонера, проведення оцінки стану приводу компресора тощо. Щоправда, є ще нюанс, що стосується чищення.
03.04.2023
В авто, де встановлено двигуни внутрішнього згоряння, колінчастий вал працює у зв’язці з розподільним. Така система забезпечує своєчасне відкриття клапанів (впускних та випускних) з одночасним впорскуванням порції паливної суміші в камери згоряння, викиду відпрацьованих газів у випускний колектор. Розподільний та колінчастий вал з’єднані один з одним за допомогою ланцюга, або ременя. Елементи цієї системи з плином часу зношуються через механічні навантаження та сили тертя. Для того, щоб визначити, коли ремінь ГРМ варто замінити, необхідно періодично оглядати його. Зазвичай достатньо робити це під час планових ТО.


Повернутися до архіву

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено