Новини

29.04.2022
Шановні клієнти! Ми працюємо та продовжуємо постачати необхідні товари для обслуговування автомобілів! Приймаємо ваші замовлення, пакуємо, відправляємо! Здійснюється кур'єрська доставка по Києву, також можливий самовивіз з магазину за попередньою домовленістю. Видача замовлень за адресою: м. Київ, вул. Ентузіастів, 5 "Салон меблів Русанівка", ліве крило. Узгодити візит чи дізнатися про наявність товарів можна через кол-центр. Видача замовлень: ПН-СБ – з 10:00 до 18:00. НД - вихідний Номери контакт-центру: (044) 358-60-01; (050) 451-60-71; (067) 447-68-87; (093) 177-16-47 Графік роботи Call-центру: ПН-СБ - з 09:00 до 19:00; СБ - з 10:00 до 18:00; НД - з 10:00 до 16:00 - детальніше Відправка замовлень по Україні: Замовлення по Україні надсилаємо Новою Поштою - детальнішеБудемо інформувати вас, якщо ситуація буде змінюватись.
28.04.2022
Мастила на ринку представлені в широкому асортименті, тому, хто не дуже добре знайомий зі світом автомобілебудування може здатися досить складним розібратися в них і підібрати оптимальний варіант для власного використання. Однак все не так складно, як може здатися на перший погляд. Головними характеристиками, які визначають стан оливи є показник в'язкості (від нього залежить також тиск у двигуні), а також діапазон температур, при якому воно може використовуватися. Правильний підбір масла та покупка такого мастила як масло 0W-30 або іншого варіанту забезпечує захист дотичних частин у роботі авто.
21.04.2022
Шановні клієнти! Наближається Великдень і колектив інтернет-магазину Авторадості бажає всім триматися доброго настрою та міцного здоров'я! Зверніть увагу! Найближчими днями магазин працює за графіком: 23.04.2022 - кол-центр з 10:00 до 16:00 24.04.2022 - у неділю День Великодня – вихідний 25.04.2022 - у понеділок склад та кол-центр не працюють 26.04.2022 - працюємо за стандартним графіком. Прохання враховувати цю інформацію при плануванні візитів до нас! @media screen and (min-width:1280px){ .inside { background-image: url(https://www.avtoradosti.
21.04.2022
Сучасному автомобілісту варто обов'язково подбати про покупку такої речі як автокомпресор. Автокомпресори ще часто називають насосами для підкачування шин. Цей пристрій дозволяє швидко та легко накачати спущене колесо без особливої фізичної сили. Автокомпресори підключаються від прикурювача машини і будуть дуже доречними у дорозі, якщо колесо спустить далеко від шиномонтажу і поруч не виявиться більш завбачливих водіїв. Як влаштовані автокомпресори? Конструкція автокомпресора включає такі елементи, як: електричний двигун (живлення може виходити від стаціонарної мережі або прикурювача - цей варіант більш практичний), манометр, циліндр, механізм нагнітання (може бути поршень, ротор і мембрана), щітки, ущільнювачі, сосок, дроти, а також різні насадки та перехідники.
14.04.2022
Ситуація, коли машина застряє в бруді або в ямі і вибратися з неї за допомогою хитрощів таі умінь водія вже не можна, є дуже знайомою для багатьох. Якщо поруч не буде людей, готових допомогти або трактора, то доведеться витягувати авто самостійно. Для цього варто подбати про таку річ як лебідка на авто. Лебідки оснащені механізмом, що складається з троса та барабана. Тяга у пристрої з'являється за рахунок обертання барабана та намотування сталевого або синтетичного троса на нього. Кінець цього троса кріпиться до нерухомого предмета, а лебідка - безпосередньо до об'єкта, який необхідно пересунути.
07.04.2022
Купуючи автомобіль завжди хочеться якомога довше зберегти не те тільки його експлуатаційні характеристики, а й презентабельний зовнішній вигляд. Не останню роль збереженні екстер'єру авто грає його оптика. А вона є однією з найуразливіших деталей транспортного засобу. Адже під час руху авто різні камінці, пил, уламки льоду або інші дрібні деталі можуть потрапити у фари і стати причиною появи на них сколів і подряпин. Щоб запобігти ризику виходу фар з ладу та неможливості їх подальшого використання варто задуматися про захист на фари. Купівля та встановлення такої речі, як захист на фари, покликана: уберегти фари від сколів, подряпин та різних тріщин, які можуть бути викликані попаданням дрібних каменів або різних абразивів під час руху транспортного засобу; забезпечити рівномірний розподіл світлового пучка (водій не повинен засліплювати інших водіїв машин, велосипедистів та пішоходів).


Повернутися до архіву

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено