Новини

30.04.2020
Поряд з помітним потеплінням і збільшенням світлового дня, ближче до кінця весни виникають окремі ризики, як для водіїв, так і пішоходів. Пізнє настання темряви і хороша видимість нерідко провокують водіїв збільшити швидкість. А в умовах, коли маршруток на дорогах поменшало, водії не пропускають момент "притопити газку", відчуваючи свободу по всіх смугах. Єдине, що буквально утримує автомобіль на дорозі - це автомобільні шини. У цій статті ми зібрали кілька порад, щоб попередити про різні ризики на дорозі перед початком літнього сезону. Тут ми більш детально розберемо фактори, які впливають на шини, розповімо про підготовку гуми до літа і про те, які шини перевершують всіх на дорозі під час дощу.
28.04.2020
Шановні клієнти! Ознайомтеся з режимом роботи магазину на свята! Зверніть увагу на графік роботи на травневі свята: 01.05.2020 - вихідний 02.05.2020 - видача замовлень і колл-центр працюють з 10:00 до 17:00 03.05.2020 - колл-центр працюють з 10:00 до 17:00 09.05.2020 - вихідний 10.05.2020 - колл-центр працює з 10:00 до 17:00 11.05.2020 - колл-центр працює з 10:00 до 17:00 Прохання враховувати цю інформацію при плануванні візитів до нас! Гарних свят!
27.04.2020
Автомобільні килимки для підлоги виконують кілька важливих функцій, коли мова йде про захист вашого автомобіля. По-перше, коли вони встановлені правильно, вони роблять вигляд вашого салону більш акуратним і закривають максимальний простір підлоги. Вони також допомагають підтримувати цінність будь-якого автомобіля. Підтримка чистоти всередині автомобіля дозволяє не тільки зберегти візуальний вигляд салону, але і сприяє тому, щоб зберегти вартість автомобіля при перепродажі. При цьому, захист підлоги за допомогою килимків - вважається найрозумнішою ідеєю. Автомобільні килимки захищають оригінальне покриття салону від випадкових розливів, бруду, снігу і всього того, що ви можете виявити в автомобілі.
23.04.2020
В останні роки зміни в окремих системах двигунів суттєво вплинули на систему приводу і практично (за винятком декількох двигунів) всі виробники почали використовувати зубчасті ремені. Важко чітко визначити, чому так сталося - одні вказували на зменшення ваги, інші, наприклад, говорили про вищі обороти (нібито ремені дають можливість швидше досягти більших обертів) або робочі характеристики двигуна - гнучкий ремінь, який завжди знаходиться в натягнутому стані, забезпечує динамічне навантаження під час швидкого прискорення. З іншого боку, існує крутний момент, який, схоже, не має ніякого впливу на стійкі до навантажень ланцюга.
16.04.2020
Вибір правильного пилососа для вашого автомобіля насправді багато в чому залежить від того, як часто ви чистите свій автомобіль, наскільки «брудним» він може стати в кожній поїздці і наскільки ви одержимі його бездоганним виглядом. Вам потрібно буде врахувати вакуумну потужність пристрою, ємність бака, його вагу і наявність різних аксесуарів, які поставляються з ним. Щоб допомогти вам знайти кращий продукт, який ідеально підійде для вас і вашого автомобіля, ми підготували цю статтю з керівництвом по покупці автопилососа. Навіщо використовувати автомобільний пилосос? Не рідко, власники транспортних засобів розглядають можливість прибирання тим же пилососом, який зазвичай використовується вдома.
14.04.2020
Колектив інтернет-магазину Авторадості вітає всіх зі святом Великодня! Нехай в серці панує лише світло; в будинку - затишок і благополуччя; у близьких - міцне здоров'я і радість в душі! Зверніть увагу, що під час великодніх свят магазин буде працювати в наступному режимі: 18.04.2020 - видача замовлень і колл-центр працюють з 10:00 до 17:00 19.04.2020 - вихідний (Свято Великодня 2020) 20.04.2020 - колл-центр працює з 10:00 до 17:00 Прохання враховувати цю інформацію при плануванні візитів до нас! Гарних свят!
13.04.2020
X-tremeVision G-force - одна з найяскравіших серій автомобільних ламп Philips серед представлених на ринку. Після прем'єри даної серії автолюбителям були доступні лампи з цоколями H1, H4 і H7. Дані автолампи перевершили більшість аналогів не тільки по яскравості, але і по довжині світлового променя і стійкості до вібрацій. Їх характеристики дозволили збільшити огляд, скоротити час реакції на перешкоди і підвищити безпеку. Тому пізніше, лінійка була розширена цоколями H11, HB3 і HB4. У цій статті ми розповімо про сімейство Philips X-tremeVision G-force і більш детально поговоримо про їх переваги та особливості.
09.04.2020
Автовиробники реагують на потребу в більш ефективних і екологічно чистих автомобілях, і тепер ми все частіше чуємо про випуск нових електромобілів, гібридних двигунів або водневих автомобілів. Багато хто вважає «батьком» електромобілів Ілона Маска - але цей вид транспорту не є новинкою XXI століття. Насправді розвиток індустрії електромобілів почалося ще задовго до тріумфу Tesla. У цій статті ми поділимося історією електромобілів, розповімо про технічні можливості різних моделей сучасності, а також поговоримо про основні відмінності електрокарів і гібридів. Історія електромобілів від перших до нинішніх Сучасні електромобілі є результатом довгої, важкої, амбітної історії вчених, інженерів і мрійників.
06.04.2020
Більшість скоротили кількість своїх поїздок на власних автомобілях, деякі і зовсім, застрягши в самоізоляції, залишили машини простоювати на кілька тижнів. Але, щоб автомобіль залишався у відмінному стані, важливо час від часу його обкатувати і не забувати про технічне обслуговування. Оскільки карантин може тривати ще кілька місяців, необхідно не просто знати, як утримувати машину в повній готовності, а й уберегти її від наслідків простою. У цій статті ми розповімо про технічне обслуговування автомобіля і дамо список простих кроків, які дозволять зберегти ваш автомобіль під час карантину. Карантинний драйв-тест, щоб підтримувати ключові системи авто Коли машина припаркована на більш тривалі періоди, ніж зазвичай, автомобілю потрібні поїздки, як "тренування", адже без них, збільшується ймовірність смерті акумуляторної батареї і існує ризик псування шин.
02.04.2020
В автомобілях підсилювач керма представляє собою систему рульового управління, яка використовує потужність від двигуна, в якості допомоги водієві для кращого управління. Вибираючи між механізмами управління в машині, можна зіткнутися з комплектами рульового управління з електроприводом або з гідравлічним підсилювачем керма. Про головні відмінності, переваги та недоліки рульових механізмів посилення ми і розповімо в цій статті. Гідравлічний підсилювач керма і електрогідравлічні системи Електрична система посилення рульового управління (ЕУР) все частіше стає частиною сучасних автомобілів, хоча, як відомо - гідравлічний підсилювач керма (ГУР) з'явився набагато раніше електричного.


Повернутися до архіву

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено