Новини

30.01.2020
Якщо ви любите займатися технічним обслуговуванням свого автомобіля, то, крім поїздок на СТО, ви напевно стикалися з заміною різних рідин. Крім моторного масла і антифризу, якщо у вашого автомобіля є колеса, він повинен мати найкращу гальмівну рідину для правильної роботи. У цій статті ми розглянемо ті факти, які допоможуть зрозуміти, навіщо потрібно стежити за гальмівною рідиною, чому важливо дотримуватися термінів заміни, а також розповімо про різні типи і їх сумісності. Ми не говоримо, що існує одна гальмівна рідина, яка може охоплювати всі типи гальм, але є кілька типів і марок в яких ми допоможемо зорієнтувати, щоб Вам вдалося вибрати кращий варіант для свого авто.
27.01.2020
Кожен прагне вибрати для свого автомобіля таке світлове обладнання, яке прослужить як можна довше і буде виконуючи роль освітлення найкращим чином. Зважене ставлення до вибору автомобільних ламп є питанням безпеки, комфортного водіння і поваги до інших учасників дорожнього руху. У цій статті ми розглянемо основні функції та характеристики автоламп, грунтуючись на них, ви зможете вибрати лампочки в машину, які будуть добре працювати в вашому автомобілі і прослужать протягом тривалого часу. Що грає вирішальну роль у формуванні променя світла? Всі автовиробники намагаються укомплектувати свій автомобіль такими фарами і лампами, щоб забезпечити кращі показники освітленості, щоб виконувати всі норми міжнародних стандартів.
23.01.2020
Для будь-якого власника автомобіля, немає нічого більш напруженого, ніж таємничий шум з-під капота його автомобіля. З урахуванням вартості ремонту автоматичних трансмісій і коробок передач, питання, як продовжити термін служби АКПП стає все більш нагальним. У цій статті ми розберемося в питаннях обслуговування автоматичної трансмісії і розповімо, як часто здійснювати заміну масла або трансмісійної рідини для АКПП? Правильна заміна масла АКПП починається з вибору трансмісійної рідини На відміну від механічних коробок передач, для автоматичних трансмісій або ATF вкрай важливо використовувати рекомендовані виробником авто рідини.
20.01.2020
/* КЛЮЧЕВЫЕ ЗАПРОСЫ: лампы для автомобильных фар лампы автомобильные купить лампочки на авто подбор ламп ДЛЯ СТИЛЕЙ ТЕКСТА ПО ЦЕНТРУ: РАЗДЕЛИТЕЛЬНАЯ ПОЛОСА: ССЫЛКИ: Автомобильные лампочки */ .action-podbor {background:#e1f8a1; border: 2px solid #93c30c; width:100%; max-width:500px; height: 120px; padding:10px;} .actmarka {float:right; width: 202px; display: block;} .actmodel { float:left; width: 202px; display: block;} @media screen and (max-width: 480px) { .action-podbor { max-width:500px; height: 180px; } .actmarka {float:none; margin:0 auto; width: 202px; display: block;} .
16.01.2020
Можливо, ви помітили, що взимку двірники справляються з очищенням вітрового скла дещо гірше, ніж в будь-який інший період. Звичайні щітки склоочисника взимку можуть виявитися марними. Якщо м'які леза відмінно прибирають краплі води з лобового скла, це ще не означає, що вони так само добре працюватимуть, коли скло замерзне і обледеніє. Згодом щітки можуть зігнутися і тріснути, корпус розколотися, а леза можуть зсохнутися і почати скрипіти. Як результат - двірники працюють, але всі спроби зробити скло чистим безуспішні! І тут стає актуальним питання: які двірники краще вибрати, коли мова йде про покупку зимових щіток склоочисника? У цій статті ми розглянемо різні види щіток, розберемося, дійсно-ли зимові двірники відрізняються від звичайних, а також дамо кілька порад щодо вибору зимових щіток склоочисника.
13.01.2020
DENSO святкує 10-річчя своєї запатентованої технології Twin Tip (TT). З моменту випуску Nickel TT в 2009 році і Iridium TT в 2015 році, асортимент продовжує нарощувати популярність, його частка ринку щорічно збільшується на 25% протягом останніх шести років. Придбання оригінального продукту з унікальною і перевіреної технологією - це найкраще рішення для якісного обслуговування автомобілів в післяпродажний період. Тим більше, що свічки запалювання з передовою технологією TT DENSO задовольняють вимоги 87% автомобілів по всій Європі. У цій статті ми простежимо за еволюцією свічок DENSO, покажемо, як змінювалися технології разом з вимогами транспортних засобів, а також розповімо про головні переваги серії з технологією Twin Tip.
09.01.2020
-> Безпечне водіння взимку вимагає особливої ​​уваги. Коли на дорогах лежить сніг, очевидно, що умови водіння будуть непростими. Все ж взимку слід вживати додаткових заходів обережності, навіть якщо Вам здається, що асфальт сухий. У разі, якщо наздожене сніг і доведеться відправитися в подорож по потенційно обмерзлих дорогах, в цій статті ми зібрали кілька порад, які допоможуть Вам безпечно дістатися до пункту призначення. Перш ніж перейти до наших порад з водіння, переконайтеся, що ви і ваш автомобіль повністю підготовлені. Ознайомтеся з переліком того, що перевірити в автомобілі, перш ніж влаштується зима? Снігові і льодові умови є одними з найнебезпечніших для водіння, так як ризик втрати зчеплення набагато вище, ніж зазвичай.
02.01.2020
Бездоганне поєднання комфорту, спортивних можливостей і довговічності. Гальмівні колодки серії XTRA створені спеціально під асортимент перфорованих дисків, а також моделей з слотами від виробника Brembo. Установка комплекту даної серії стане ідеальним рішенням для водіїв, які віддає перевагу спортивному стилю водіння. Завдяки новому матеріалу забезпечує комфорт при використанні і довговічність навіть при активному експлуатації на дорозі кожен день. Особливості нового матеріалу гальмівних колодок XTRA Нові гальмівні колодки Brembo XTRA виготовлені з матеріалу BRM X L01, який був створений у власній дослідній лабораторії компанії.


Повернутися до архіву

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено