Нові гальмівні колодки XTRA від Brembo

02.01.2020
Бездоганне поєднання комфорту, спортивних можливостей і довговічності. Гальмівні колодки серії XTRA створені спеціально під асортимент перфорованих дисків, а також моделей з слотами від виробника Brembo. Установка комплекту даної серії стане ідеальним рішенням для водіїв, які віддає перевагу спортивному стилю водіння. Завдяки новому матеріалу забезпечує комфорт при використанні і довговічність навіть при активному експлуатації на дорозі кожен день.

Особливості нового матеріалу гальмівних колодок XTRA


Нові гальмівні колодки Brembo XTRA виготовлені з матеріалу BRM X L01, який був створений у власній дослідній лабораторії компанії. Для розробки такого витривалого складу було потрібно більше 30 компонентів, які дозволили продукту перевершити всі очікування за якістю. Склад BRM X L01 дозволяє даній серії гальмівних колодок XTRA бути унікальними в своєму роді. При виробництві колодок матеріал піддають скорчінгу - високочастотної температурній обробці.

Завдяки передовим розробкам і прагненню компанії приборкати величезні потужності, бренду Brembo вдалося створити відмінний продукт. Застосування в технології виробництва скорчінг запобігає виділенню газів, яке зазвичай і призводить до значного зниження коефіцієнта тертя між диском і колодкою. Гальмівні колодки ідеально підходять для використання на спортивних дисках XTRA и MAX, підвищуючи їх продуктивність, поліпшуючи чутливість педалі, а також збільшуючи комфорт і термін служби.

У суворих тестах XTRA показали відмінний результат


Нові технологічні рішення зробили цю серію колодок особливо витривалими, дозволяючи їм витримувати навантаження з високим коефіцієнтом тертя. Завдяки чому, як при високих, так і при низьких температурах, гальмування буде впевненим і стабільним. За підсумком, це дає автовласникові максимальний комфорт при управлінні, хорошу реакцію педалі гальма і довговічність компонентів.

Якщо порівнювати працездатність даної серії з виробами зі стандартними складами, колодки не піддають диски більшого зносу, навіть з урахуванням збільшеної ефективності гальмування. Їх використання гарантує низький ступінь зносу всіх компонентів при будь-яких умовах водіння. Особливості складу не тільки дозволили зробити більш надійну деталь, але і домогтися безшумності, яка так цінується в топовом сегменті.

Оригінальні гальмівні колодки Brembo XTRA


Диски і колодки з високою продуктивністю нової серії Xtra можна встановити на компактні, середні і спорт-моделі, що випускаються останні роки. Серед популярних моделей, на які можуть бути поставлені високопродуктивні гальмівні диски XTRA и MAX - легкові автомобілі від Volkswagen, Mercedes і BMW, а також деякі позашляховики. Нові гальмівні колодки володіють не тільки повним набором технологічних переваг, але і рядом особливостей.

Для серії гальмівних колодок і дисків Brembo XTRA розроблений окремий дизайн упаковки, за рахунок чого кожен споживач може переконається в достовірності продукту. Але це не єдиний спосіб переконатися, що ви купили оригінал. Відмінною особливістю колодок нової серії є гравіювання логотипу компанії на контактній стороні деталі, і графічний принт на опорній пластині колодки з назвою бренду, назвою лінійки, серійним номером і даними по моделі. Отримати додаткову інформацію про оригінальну продукцію зі статті: як відрізнити підробку гальмівних колодок і дисків Brembo?

Для яких авто можна підібрати колодки і диски серії XTRA?


Серед популярних моделей, на які можуть бути поставлені високопродуктивні гальмівні диски XTRA и MAX - легкові автомобілі від Volkswagen, Mercedes і BMW, а також деякі позашляховики. Тепер серія новинок Brembo XTRA доступна для придбання в нашому інтернет-магазині Авторадості. Купити серії гальмівних колодок XTRA і комплект дисків XTRA завжди вигідно і швидко через наш онлайн-каталог. Якщо хочете безпомилково підібрати деталь для свого автомобіля, зверніться до наступного списку моделей авто:
AUDI
BMW
FORD
HONDA
LEXUS
MAZDA
MERSEDES
MINI
SEAT
SKODA
SUBARU
TOYOTA
VW


Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено