Новини

23.01.2013
ОГЛАВЛЕНИЕ:   ЧАСТЬ 1. Характеристики, устройство и классификация аккумуляторов Зачем автомобилю нужен АКБ? Основные характеристики АКБ. Устройство АКБ. Классификация аккумуляторов.   ЧАСТЬ 2. Основы обслуживания АКБ. Причины разряда и выхода из строя. Диагностика АКБ. Основы обслуживания АКБ. Основные причины глубокого разряда АКБ. Основные причины выхода АКБ из строя. Диагностика АКБ.   ЧАСТЬ 3. Классификация зарядных устройств. Проверка работоспособности зарядного устройства. Технология зарядки аккумулятора. Классификация зарядных устройств. Диагностика зарядных устройств. Технология зарядки АКБ.
21.01.2013
Уважаемые клиенты! 22 января в нашем офисе возможны перебои с энергоснабжением.   Это значит, что сотрудники нашего колл-центра временно не смогут принимать Ваши заказы в телефонном режиме.   При этом заказ товара через сайт будет работать стабильно. Однако время обработки заказа может несколько увеличиться.   Мы приносим свои извинения за возможные неудобства. Все Ваши заказы обязательно будут обработаны.
15.01.2013
В автомобільних майстернях, автосервісах, на шиномонтажках і в гаражах використовують такі типи страхувального обладнання: Автобашмакі - упори, що підставляються під колеса автомобіля. Вони не дозволяють машині рухатися навіть по нерівній і похилій поверхні. Візки під колеса дають можливість переміщати авто по приміщенню майстерні або гаража, коли не можна проїхати на власному ходу. Страхувальні підставки дають можливість безпечно проводити роботи під машиною, коли не можна користуватися ямою, естакадою або підйомником. Про ці пристосування ми та поговоримо, адже вони можуть і повинні застосовуватися кожним з нас при роботі з домкратом.
14.01.2013
На українському ринку є багато моделей камер для заднього виду. Але будь-яка з них підключається до екрана, будь то невеликий телевізор, окремий спеціальний монітор або Ваша магнітола. Ми розповімо, як встановити камеру заднього виду на авто, а також - як під'єднати її до електроживлення та екрану. Для початку потрібно купити камеру. Можна вибрати окрему камеру і встановити її в номерний рамці (або трохи вище), просвердливши потрібні отвори в кузові. А можна купити номерну рамку з уже вбудованою камерою, наприклад, ось таку. При покупці першого або другого пристрою стежте, щоб камера мала весь необхідний комплект підключення.
10.01.2013
Навіть якщо автомобіль чудово пристосований для тривалих поїздок, в ньому все одно не дуже-то комфортно відпочивати. А особливо не вистачає в дорозі звичних в побуті приладів, які працюють від електромережі. Навіть в повсякденних поїздках з дому на роботу буває потрібен ноутбук, чайник або кип'ятильник і т.д. У таких ситуаціях дуже виручає автомобільний перетворювач напруги, інакше званий інвертор. Використовуючи такий прилад, ви зможете використовувати звичайні побутові пристрої в автомобілі. Більшість електроприладів налаштовані на роботу від мережі змінного струму. В електромережі автомобіля струм постійний - 12В.
10.01.2013
Алкотестер - це спеціальний прилад для визначення кількості алкоголю в людському організмі. Виробляючи паркан невеликої кількості повітря, який знаходиться в тісній взаємодії та кров'ю, алкотестер визначає ступінь сп'яніння. В основі роботи пристрою лежить зміна електропровідності чутливого до парів етанолу напівпровідникового датчика. В першу хвилину після включення алкотестер готує свій сенсор до роботи, проводячи підігрів і очищення. Потім потрібно дути в прилад протягом мінімум 4-6 секунд. Повітря з вмістом алкоголю надходить в реакційну камеру. Там встановлено чутливий датчик, чия провідність змінюється при адсорбції етанолу і перетворюється у відповідний електричний сигнал.


Повернутися до архіву

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено