Новини

29.11.2013
Давайте трохи відвернемося від зимової тематики та згадаємо, як приємно і добре було влітку, коли світило сонце і співали пташки :) Були, звичайно, і мінуси. Один з найбільш істотних мінусів спекотної погоди для автомобіліста - нестерпна задуха в салоні. Як від неї врятуватися? Поставити кондиціонер, звичайно ж. Але якщо на кондиціонер немає грошей, або він з якоїсь причини недоступний, розумним виходом з положення буде купити автомобільний вентилятор. У Києві влітку завжди дефіцит на вентилятори, хоч на побутові, хоч на будь-які інші. Так чому б не замислитися про покупці вентилятора зараз, коли ось-ось піде сніг? Коли зберетеся в автомагазин за сезонними товарами, на кшталт щіток, скребків, колісних ланцюгів і незамерзайки, купіть заодно та автомобільний вентилятор.
26.11.2013
Мы активно добавляем новые защиты картера от бренда Новлайн. Проверьте ассортимент: наверняка найдется защита и для вашего автомобиля. А если у вас ещё есть сомнения, устанавливать ли защиту двигателя, прочтите эту статью до конца. Что такое защита картера? Это крепкий и прочный поддон, который устанавливают на днище авто непосредственно под двигателем, изготавливается преимущественно из стали или алюминия. Главная его функция, как нетрудно догадаться - защитить двигатель от повреждений, которые могут нанести попадающие в него на высокой скорости дорожные камни, песок, арматура и прочие предметы, которые очень часто встречаются на наших дорогах.
20.11.2013
Не дуже досвідчені автолюбителі відмінно знають, що їм в першу чергу потрібно купити. Парктронік, бажано з камерою заднього виду. Це нехитрий пристрій дуже полегшує життя людям, які поки ще зазнають труднощі при паркованні. Види парктроніків виділяються в залежності від принципу роботи пристрою. Найбільш популярні та приємним всюди - це ультразвукові парктроніки, ви напевно їх бачили та, можливо, навіть використовували. Принцип роботи такого пристрою дуже простий, але з усім тим, ефективність досить висока. Складається комплект з двох частин: ультразвукових датчиків і панелі-індикатора, на яку виводяться показники датчиків.
16.11.2013
Мы продолжаем снимать видеообзоры автомобильных ковриков в салон для популярных авто, и сегодня готовы порадовать владельцев Mitsubishi Lancer 9. Для них мы подготовили пять детальных обзоров разнообразных ковриков их трех наиболее популярных материалов: резины, полиуретана и текстиля. Посмотреть все видео можно здесь.   Текстильные коврики Стандарт порадуют владельцев больших и широких ковриков со всеми возможными дополнительными функциями: тут есть и лентяйка, и усиленный резиновый подпятник, и отдельный коврик - перемычка на тоннель. Единственное, что можно было бы ещё добавить - противоскользящую тесьму, как в более дорогих текстильных коврах.
10.11.2013
У нас з'явився відмінний відеореєстратор від бренду Stealth - DVR ST 90. Ось так він виглядає: Хоча ця модель однозначно входить в бюджетний ціновий сегмент - до 600 грн - в ній є багато відмінних функцій, які властиві для дорожчих відеореєстраторів. почати хоч з зовнішнього вигляду - модель виконана в сучасному, модному і нетиповому для більшості відеореєстраторів формфакторі та нагадує скоріше якусь шпигунську високотехнологічну приховану камеру, ніж відеореєстратор. Можливо, купивши такий реєстратор, ви зможете відчути себе трохи Томом Крузом :) Трохи цифр - у відеореєстратора DVR ST 90 ширококутний об'єктив, який забезпечує кут огляду 120 градусів, а його матриця - знімання відео з роздільною здатністю 1920х1080 і фото до 12 Мп.
04.11.2013
Сьогодні ми зняли відео про відмінну сталеву лопату KIOKI MH-305. Ця лопата поставляється в красивому чорному чохлі, який можна повісити на пояс і насолоджуватися зручністю. Лопата складна, і в цілому досить компактна, багато місця не займе. А якщо її скласти, вона зменшується у 2 рази. Транспортувальні габарити: (Д*Ш*В) - 23см*15см*4см. Габарити в робочому стані: (Д*Ш*В) - 58см*15см*3см. Привести лопату в робочий стан дуже просто. Потрібно розкласти її та зафіксувати кріплення, просто покрутивши ручку лопати. Як тільки докрутили до упору - автомобільна лопата готова до роботи! Тепер їй можна виконувати будь-яку роботу.
04.11.2013
Якщо ви хочете отримати максимум ефективності від наявності у вашій машині такого корисного пристрою, як радар-детектор, потрібно дотримуватися кількох простих правил. Для початку радар-детектор потрібно встановити в правильному місці. Правильне місце повинно відповідати двом критеріям: вам повинно бути легко і зручно дивитися на показання приладу, а радар-детектора має бути зручно приймати сигнал; таким чином, ідеальне місце для установки - на вітровому склі. Купити радар-детектор легко, але так само легко його і втратити, тому не слід залишати цінний прилад на ніч в автомобілі. Цим ви самі провокуєте крадіжку дорогого гаджета.
01.11.2013
Розгалужувач прикурювача - дуже зручна штука для будь-якого автомобіліста. Зараз випускають дуже багато надзвичайно цікавих пристосувань, кожне з яких гідно зайняти почесне місце в салоні та регулярно використовуватися, і при цьому майже всі вони працюють від прикурювача. Відеореєстратор, навігатор, вентилятор потрібні нам під час поїздки, на стоянці ми із задоволенням користуємося авточайніком або кавоваркою, накачуємо шину за допомогою компресора, прибирати в салоні за допомогою пилососа ... І при цьому прикурювач в салоні тільки один. Тому водії купують розгалужувачі та насолоджуються зручністю, які дарують ці нехитрі пристрої.
01.11.2013
Для чого потрібен алкотестер, і чи варто його придбати? Купити алкотестер однозначно варто з кількох причин. Основні причини для покупки алкотестера: 1. В першу чергу це корисний подарунок, який буде приємним для будь-якого автомобіліста, та й загалом для будь-якого вживає алкоголь людини. Публічне вручення подібного подарунка майже завжди викликає веселий ажіотаж і потішні спроби протестувати апарат прямо за святковим столом. Ну і звичайно ж, від такого подарунка в будь-якому випадку буде користь. Сьогодні ви відзначаєте, а завтра винуватцю урочистої події сідати за кермо. Він зможе і проконтролювати себе перед поїздкою, і навіть підстрахуватися при зустрічі зі співробітником ДАІ.
01.11.2013
Дорогие покупатели, этой новостью мы открываем серию видеообзоров, направленную на то, чтобы дать вам максимально полное представление о ковриках в салон, которые Вы можете купить в нашем магазине. Мы взяли каждый комплект ковриков от всех брендов, которыми торгуем, и засняли, как они выглядят непосредственно в салоне автомобиля. Для обзоров мы будем выбирать максимально популярные в нашей стране автомобили, на которых ездят тысячи людей. Вы сможете увидеть фактуру каждого коврика, как он гармонирует с салоном, как повторяет изгибы пола автомобиля, как крепится и многое другое. Следите...


Повернутися до архіву

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено