Новини

15.09.2017
Новинка в інтернет-магазині Авторадості: газові упори для капота! Аксесуар необхідний тим автолюбителям, автомобілі яких не укомплектовані штатними амортизаторами капота, адже вкрай складно в дощову погоду заглянути під капот не забруднивши руки і одяг. Упор для капота - деталь, необхідна для підняття та утримання капота у відкритому стані. Неможливо посперечатися з тим, що вони є більш сучасним і зручним з варіантів, який абсолютно не завдає клопоту власнику ні на етапі установки таких упорів, ні в процесі їх використання. Крім того, газові упори не заважають при ремонті та обслуговуванні авто і повністю відкривають доступ до підкапотного простору.
13.09.2017
Представляем Вашему вниманию новинку на рынке щеток стеклоочистителей – суперсовременные Bosch Aerotwin Plus. Это – высокотехнологичные изделия известного бренда, которые призваны сделать видимость при любой погоде гораздо лучше! Нет ничего лучше для ежедневной работы с оптимальной производительностью, чем дворники с новым запатентованным покрытием, которое прослужит дольше и будет работать с наиболее мягким очищающим эффектом. В комплекте с каждой щеткой идет набор из целого ряда разных типов креплений, используемых на европейских и азиатских автомобилях. Монтаж дворников предельно прост и не создаст никаких проблем благодаря уникальной адаптивной системе крепежей Bosch.
06.09.2017
У житті кожного автомобіліста періодично виникає необхідність перевезення вантажів. І якщо у власників пікапів або фургонів ця задача в більшості випадків не викликає складнощів, то невеликі легкові автомобілі вже вимагають додаткового обладнання. Якщо варіант пошуку автомобіля для перевезення вантажів вас не влаштовує, а така необхідність виникає досить часто, то можна встановити багажник на дах або обладнати свій автомобіль фаркопом. Фаркоп - це пристрій, що використовується для транспортування автомобілем причепів і трейлерів, а так само для буксирування. Фаркоп складається з поперечки і кульового вузла.


Повернутися до архіву

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено