Новинка! Газові упори капота!

15.09.2017

Новинка в інтернет-магазині Авторадості: газові упори для капота! Аксесуар необхідний тим автолюбителям, автомобілі яких не укомплектовані штатними амортизаторами капота, адже вкрай складно в дощову погоду заглянути під капот не забруднивши руки і одяг.

Упор для капота - деталь, необхідна для підняття та утримання капота у відкритому стані. Неможливо посперечатися з тим, що вони є більш сучасним і зручним з варіантів, який абсолютно не завдає клопоту власнику ні на етапі установки таких упорів, ні в процесі їх використання. Крім того, газові упори не заважають при ремонті та обслуговуванні авто і повністю відкривають доступ до підкапотного простору.

Монтаж газових упорів вкрай простий: Вам не буде потрібно ніяких особливих інструментів і умінь. Всі необхідні елементи кріплення і докладна інструкція з встановлення упору на автомобіль знаходяться в комплекті.


Установка високоякісних упорів в штатні місця без додаткового свердління кузова

Проста і швидка установка без спеціальних навичок стандартним набором інструментів

Довговічний, прослужить не менше 5 років, 1 рік офіційної гарантії від виробника


Якщо Ви не хочете користуватися штатним тримачем капота для фіксації капота у відкритому положенні, а так само хочете, щоб капот відкривався й закривався безшумно і плавно без ризику пошкодження лакофарбового покриття та деформації кузова, то газовий упор - це якраз те, що максимально задовольнить Ваші потреби.

Підберіть упори для свого автомобіля, просто вибравши модель зі списку:

Точний підбір газових упорів капота по моделі автомобіля!


Оберіть свій автомобіль:


Марка авто:
Модель авто:


Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено