Детальний огляд килимків WeatherTech: основні лінійки та їх особливості

25.03.2024
Коли йдеться про захист салону автомобіля, не можна недооцінювати роль якісних автомобільних килимків. І щодо цього американський виробник WeatherTech займає особливе місце.

Компанія WeatherTech є одним з провідних виробників автоаксесуарів і заслужила популярність завдяки своїм інноваційним та високоякісним рішенням для захисту автомобільних салонів від різних видів забруднень та пошкоджень. Весь асортимент створюється і виготовляється в США, що наголошує на їхньому прагненні до виробництва продукції високої якості та надійності.

У цій статті ми розглянемо, чому продукція WeatherTech стала невід'ємною частиною багатьох автолюбителів і детально розповімо про основні лінійки килимків, їх особливості та головні відмінності.

Лінійки килимків у салон WeatherTech


Компанія представляє 3 головні лінійки килимків для салону. Основні відмінності між ними полягають в особливостях використовуваного матеріалу, конструкції та текстурі поверхні. Кожна лінійка килимків WeatherTech пропонує свої унікальні характеристики, щоб максимально задовольнити потреби та вподобання власників автомобілів.

Лінійка FloorLiner


Автомобільні килимки WeatherTech лінійки FloorLiner є винятковим поєднанням елегантного дизайну та високих технологій. Виробляються килими зі спеціального матеріалу HDTE (High-Density Tri-Extruded), який захищений патентом компанії. Цей інноваційний тришаровий полімер відрізняється легкістю, міцністю та зносостійкістю, що дозволяє використовувати вироби довгі роки. Килимки не піддаються негативному впливу вологи та перепаду температур. Вони також мають здатність відштовхувати бруд, що полегшує догляд за ними - досить просто витрусити килимок і промити його проточною водою.

Також серед особливостей килимків можна виділити їхню унікальну структуру. Спеціальні канали на поверхні кожного килима є інноваційним рішенням, яке надійно утримує рідину і бруд, забезпечуючи збереження чистоти салону і комфортну подорож в будь-яких умовах. Верхній шар килимків FloorLiner має антиковзне покриття, що гарантує безпеку і максимальний комфорт водія та пасажирів, запобігаючи ковзанню ніг під час руху, а також при посадці/висадці в автомобіль.
Особливо вражає ідеальна посадка та підгонка килимків під салон конкретної моделі автомобіля. Комп'ютерне моделювання дозволило створити не просто аксесуар, а комплект килимків, які точно відповідають кожному згину та контуру підлоги, надаючи автомобілю розкішний та завершений вигляд. Килимки не зміщуються в процесі експлуатації, що також позитивно впливає на комфорт. Для тих моделей авто, де є кріплення за допомогою кліпс обов'язково будуть відповідні отвори.

Стінки цих килимків заслуговують на окрему увагу, оскільки мають не тільки функціональне, а й естетичне значення. Вони досить високі, але при цьому елегантно закривають бічні частини салону, забезпечуючи надійний захист від пилу, бруду та вологи, зберігаючи при цьому бездоганний вигляд салону автомобіля. Стінки килимка точно повторюють форму салону, а саме бічних частин за рахунок індивідуального припасування. Додатково килимки мають бортик, висота якого 2,5 см.

І нарешті, різноманітність кольорів – від класичного чорного та сірого до ніжних відтінків бежевого та какао – дозволяє підібрати ідеальне рішення, що гармонує з інтер'єром автомобіля, надаючи йому стиль та елегантність.

Лінійка FloorLiner HP (FloorLiner High Performance)


Килимки WeatherTech з лінійки FloorLiner HP (FloorLiner High Performance) є наступним поколінням високоефективних підлогових покриттів для захисту салону автомобіля, яке відрізняється від стандартної лінійки FloorLiner кількома ключовими аспектами:

  • Для виробництва килимків FloorLiner HP використовується більш сучасний матеріал, який робить їх легшими та гнучкішими, зберігаючи при цьому міцність та зносостійкість. Сучасний гумоподібний термопластичний еластомер (TPE) легко чиститься і більш стійкий до плям та запахів.

  • Нижня частина килимків також відрізняється від стандартної лінійки наявністю спеціальних шипів, які надійно фіксують килимки і не допускають їх зміщення в будь-яких ситуаціях. Залежно від конфігурації автомобіля, на килимках можуть бути відповідні вирізи під оригінальні кріплення салону.

  • У вдосконаленій лінійці FloorLiner HP більше немає чорного глянсового шильдика з логотипом компанії у біло-червоному кольорі. Натомість на передніх килимках нанесено назву компанії у вигляді 3D напису, що виглядає більш преміально.

  • За рахунок вдосконаленого матеріалу килимків вони підходять для більш екстремальних умов експлуатації та прослужать довше.

    В іншому лінійка FloorLiner HP зберігає основні переваги стандартної серії килимків. Їхня унікальна структура затримує всі види забруднень, запобігаючи їх розповсюдженню по салону автомобіля. Застосування цифрової лазерної технології дозволяє виміряти розміри простору для ніг і точно підігнати килимки під конкретну модель автомобіля. Високий бортик і унікальні стінки, які забезпечують відмінний захист не лише за контуром підлоги, але й захоплюють бічні частини авто з обшивкою. Килимки цієї серії також представлені у чотирьох класичних кольорах: чорний, сірий, бежевий та колір какао.

    Таким чином, килимки WeatherTech FloorLiner HP є більш просунутим і ефективним рішенням для захисту салону автомобіля, ніж стандартні килимки FloorLiner. Вони забезпечують покращений захист, більш естетичний вигляд та довговічність, роблячи їх привабливим вибором для автолюбителів, які прагнуть високої якості та функціональності.

    Лінійка All-Weather Floor Mats


    Матеріал килимків All-Weather Floor Mats такий самий, що і для попередньої лінійки - гнучкий гумоподібний термопластичний еластомер (TPE), який має міцність і відмінну стійкість до зносу. Нижня частина килимків також оснащена спеціальними шипами, які не допускають зміщення килимків і надійно фіксують їх в салоні, а для деяких авто також доступне кріплення за допомогою оригінальних кліпс та люверсів. На цьому всі схожості з попередньою лінійкою закінчуються.

    Лінійка All-Weather Floor Mats відрізняється особливим дизайном, що гарантує чудовий захист салону від вологи, бруду та зносу, одночасно підкреслюючи дизайн автомобіля. Всепогодні килимки від WeatherTech розділені на дві зони: верхня частина має особливу структуру у вигляді осередків, які вловлюють дрібне сміття, тоді як нижня частина трохи схожа візерунками на лінійки FloorLiner і FloorLiner HP, але вони більш глибокі та часті. Нижня частина призначена більше для утримання рідини в межах килимка. Бортик теж не настільки високий, як у попередніх лінійках, лише 1,5 см, але це зовсім не заважає забезпечувати ефективний захист салону.

    Компанія WeatherTech позиціонує їх як всесезонні, оскільки вони зберігають свою гнучкість навіть за низьких температур, не скручуються та захищені від розтріскування, забезпечуючи лише комфортне використання. Такий варіант килимків ідеально підійде для повсякденного використання за будь-яких погодних умов.

    Килими в салон All-Weather Floor Mats з унікальним дизайном представлені в тих же кольорах, що й інші лінійки. Така різноманітність кольорів дозволить підібрати ідеальний комплект килимків під будь-який салон та підкреслити індивідуальність авто.

    У таблиці наведено основні лінійки килимків для салону від WeatherTech та їх ключові відмінності, що допоможе у виборі відповідної моделі відповідно до вимог та уподобань.
    Назва лінійки FloorLiner FloorLiner HP (FloorLiner High Performance) All-Weather Floor Mats
    Матеріал триекструдований матеріал високої щільності HDTE (High-Density Tri-Extruded) резиноподібний термопластичний еластомер (TPE) резиноподібний термопластичний еластомер (TPE)
    Протиковзкі шипи Немає Є Є
    Бортік Високий, від 2,5 см Високий, від 2,5 см 1,5 см
    Логотип У вигляді шильдика 3D напис 3D напис
    Колір Чорний, сірий, бежевий, какао Чорний, сірий, бежевий, какао Чорний, сірий, бежевий, какао


    Килимки для багажника WeatherTech


    Килимки в багажник від компанії WeatherTech представлені в основній лінійці Cargo Liners. Вони також розробляються з використанням лазерної цифрової технології, що гарантує повний захист багажного відсіку. Матеріал - запатентований гумоподібний термопластичний еластомер, що має чудові характеристики. Це дозволяє килимкам Cargo Liners не втрачати гнучкість при низьких температурах і мати високу стійкість до зношування, що є дуже важливим параметром для килимків в багажник.

    Килимки також мають текстурну поверхню, яка виконує протиковзкі властивості, не дозволяючи вантажу, що перевозиться, вільно переміщатися по багажнику. По периметру килимки мають бортик, висота якого від 3-х до 5-ти сантиметрів, що відмінно утримує розлиту рідину та інші забруднення від попадання на обшивку та подальшого розповсюдження по салону.

    Ще одна унікальна технологія від WeatherTech - це спеціальна захисна плівка. Деякі килимки, для певних моделей авто, доповнені відкидною накидкою, яка покликана зберегти цілісність бампера при навантаженні та вивантаженні багажу. Захисна плівка виготовлена із міцної, вінілової тканини, а кріпиться за допомогою спеціальних засувок із нержавіючої сталі. Коли плівка не потрібна, вона легко і компактно згортається.

    Килимки для салону та багажника від компанії WeatherTech є надійним та інноваційним рішенням для захисту вашого автомобіля від бруду, вологи та зносу. Завдяки різноманітності лінійок, включаючи FloorLiner, FloorLiner HP, All-Weather Floor Mats для салону та Cargo Liners для багажника, кожен власник може вибрати оптимальне рішення, що відповідає його потребам та уподобанням . З високою якістю матеріалів, унікальною структурою та унікальним дизайном килимків WeatherTech забезпечують максимальний захист салону та багажника, зберігаючи їх чистоту та підтримуючи комфортне водіння за будь-яких умов.

    Компанія також виробляє інші продукти, такі як засоби для догляду за салоном, склом, колесами, поліролі для кузова, автошампуні, бризковики, дефлектори вікон, сонцезахисні шторки, дефлектори капота та багато інших аксесуарів.


  • Читати інші новини...

    У вашому кошику
    Корзина пуста
    Інформація
    Потрібна інформація не знайдено