Виберіть свій автомобіль:
Марка авто:
Модель авто:

Килимки у багажник для Geely SL '11-

Автомобіль Джилі SL має ряд інноваційних характеристик завдяки яким з 2011 року займає лідуюче місце на ринку. Поєднання вдалих рішень ергономіки інтер'єру з простотою салону дарують пасажирам і водієві особливий комфорт.

Килимки у багажник для Джилі SL призначені для того, що б зробити ваш автомобіль ще більш затишним. Даний автомобіль має експресивний дизайн і прекрасні динамічні характеристики. Ця машина прекрасний вибір для тих, хто любить подорожувати, адже Geely SL має місткий багажник. Дуже важливо мати якісні коврик в багажник автомобіля для SL. Разом з правильно підібраними аксесуарами ви будете почувати себе впевнено за кермом в будь-яку погоду.

автокилимки в багажник до Geely SL має ряд особливостей до яких потрібно придивитися перед покупкою. Переконайтеся, що автокилимки для багажника для Джилі SL 2011 року випуску підходять для вашої машини. Адже існує не одна комплектація даної марки і дуже важливо підібрати аксесуари, що підходять під ваш автомобіль.

Показати весь
Так само ви можете подивитися всі автомобільні товари для Geely SL '11-
Сортувати за
за популярністю
Багажна кишеня Into
Килимок в багажник для Geely SL '11-, EVA, чорний (Kinetic)
Рейтинг 0
158442
1 209 грн.
Характеристики
Матеріал
EVA-полимер
Колір
Чорні
Бортик
Без бортика
Килимок в багажник для Geely SL '11-, текстильний чорний (Люкс)
Рейтинг 0
130122
2 799 грн.
Характеристики
Матеріал
Текстиль
Колір
Чорні
Бортик
Без бортика
Килимок за індивідуальним лекалом замовника
Рейтинг 5
223608
749 грн.
Характеристики
Матеріал
EVA-полимер
Текстиль
Колір
на выбор клиента
Бортик
Нет бортика

Килимки у багажник для Geely SL '11- ціна у Авторадості: Від 749 грн. До 23 394 грн.

ТоварЦіна
Килимок в багажник для Geely SL '11-, EVA, чорний (Kinetic)1 209 грн.
Килимок в багажник для Geely SL '11-, текстильний чорний (Люкс)2 799 грн.
Килимок за індивідуальним лекалом замовника749 грн.

Статті
Доглядати машину потрібно починати з першого дня експлуатації, адже тільки так можна буде на довше зберегти її презентабельний зовнішній вигляд і відтягнути ремонт (рано чи пізно власник все одно зіткнеться з природним зношуванням деталей і буде змушений звернутися на СТО).
Підтримання чистоти в салоні автомобіля та багажному відсіку є важливим завданням для кожного власника транспортного засобу. Кожному власнику авто хочеться, щоб у машині було чисто та затишно.
Літо вже минуло, настав час подумати про вибір килимка в багажник для холодного сезону. Щоб полегшити вам це завдання ми вирішили порівняти два види килимів в багажник.
На сайті магазина вибір килимків в багажник поповнився продукцією європейського виробника Gledring. Більшість покупців вже встигли познайомитися з якістю килимів Gledring на прикладі модельних килимів в салон автомобіля.

Підбір
Ціна, (грн.)
Від грн. До грн.
Ви вибрали
Бренди
Показати ще 5
Матеріал килимків
Колір
У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено