Новинка! Килимки в багажник від європейського виробника Gledring

02.04.2018

На сайті магазина вибір килимків в багажник поповнився продукцією європейського виробника Gledring.

Більшість покупців вже встигли познайомитися з якістю килимів Gledring на прикладі модельних килимів в салон автомобіля. Прийшов час оцінити переваги килимків у багажник.

Килимки в багажник GledRing виготовлені зі спеціального матеріалу Rubbasol (гума з додаванням пластика), який має сертифікати ЄС щодо якості та безпеки. Головні переваги матеріалу - хороша гнучкість, висока міцність, зносостійкість і чудові шумоізоляційні якості.

Килимки в багажник GledRing мають висоту бортика 1,7 см і він розташований під кутом 90, тому вони не займають зайвого місця в багажному відділенні Вашого автомобіля.

Поверхня килимків має протиковзну текстуру. Килимки здатні утримувати велику кількість рідини або бруду. Борти килимків щільно прилягають до стінок багажного відсіку, що не дає можливості рідини або бруду потрапити на обшивку салону.

Килимки в багажник автомобіля - це найважливіший елемент для забезпечення чистоти. Якісний килимок зможе надійно утримати все накопичення бруду і води, і не дозволить їм поширюватися обшивку автомобіля. Килимки від виробника GledRing відмінно себе зарекомендували на ринку. Завдяки відмінній якості матеріалу, килимки зберігають привабливий зовнішній вигляд протягом тривалого періоду.

Переваги та особливості килимків в салон від GledRing:

- Відсутність неприємного запаху, який характерний для звичайної гуми.
- Відсутність в складі матеріалу токсичних елементів.
- Здатність зберігати свою еластичність, незалежно від зміни зовнішньої температури.
- Виготовляються під певну марку машини, тому ідеально відповідають розмірам підлоги автомобіля.

Великою перевагою килимів в багажник виявилася можливість доукомплектувати зручним аксесуаром - килимком на бампер Doggy Mat Big або Doggy Mat Small.

Гумовий килимок на бампер Doggy Mat - необхідний аксесуар для будь-якого автомобіля. Він легко кріпиться до килимка в багажник GledRing за допомогою кліпс і дає ряд переваг:



1. Ідеальний захист бампера автомобіля.

Килимок на бампер - ідеальний аксесуар для тих, у кого є собака. Зазвичай, коли собаки забираються або вибираються з багажника, то ставлять свої лапи на бампер, що може нанести лакофарбового покриття видимий збиток. Використовуючи Doggy Mat, бампер Вашого автомобіля буде зберігати ідеальний вигляд протягом багатьох років.

2. Підвищення зручності використання автомобіля.

Дозволяє спиратися або сідати в багажник без побоювання забруднити свої речі (наприклад, при одяганні черевик для лиж).

3. Висока практичність при використанні за межами автомобіля.

При поломці автомобіля Doggy Mat можна використовувати в якості робочого килимка.

Також можна використовувати в якості вхідного килимка в намет або будинку на колесах.

Точний підбір килимків в багажник за моделлю автомобіля!

Оберіть свій автомобіль:


Марка авто:
Модель авто:


Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено