Переваги текстильних килимків для багажника

30.11.2023
Текстильні килимки в багажник автомобіля
Доглядати машину потрібно починати з першого дня експлуатації, адже тільки так можна буде на довше зберегти її презентабельний зовнішній вигляд і відтягнути ремонт (рано чи пізно власник все одно зіткнеться з природним зношуванням деталей і буде змушений звернутися на СТО). Питання догляду стосуються, зокрема, і багажного відділення. Захищати його потрібно і у випадках, коли власник не використовує свого "залізного коня" для перевезення різних вантажів на постійній основі - у будь-якому випадку в багажник кладуться харчові продукти, різні особисті речі. У деяких випадках багажник може використовуватися для транспортування меблів або будматеріалів.

Так чи інакше будь-яка з речей, що перевозяться, чинить на поверхню механічний вплив. Внаслідок такого впливу термін служби оббивки скорочується та підвищується ризик гниття кузова. Тому гарною ідеєю буде придбати текстильний килимок для багажника авто. Перш ніж ми розповімо про те, які варіанти килимків є в нашому магазині, поговоримо про переваги цих аксесуарів.

Переваги текстильних килимків для багажника.

    Текстильні килимки в багажник автомобіля
  • Естетична привабливість аксесуарів. У багажнику зовнішній вигляд виробів не надто важливий, тому що їх не видно постійно, проте власникам авто набагато приємніше відкривати це відділення, якщо воно акуратне і в ньому підтримується чистота та порядок;
  • Поверхня ворсу запобігає ковзанню складеного вантажу в багажнику авто. Предмети, складені до нього, не катаються у різні боки, під час руху авто;
  • Килимки представлені у різних фактурах, кольорах, а також у різному виконанні, тому можна без проблем підібрати оптимальний варіант для свого авто. Про естетичні особливості ми вже говорили, а ось що стосується форми, то тут можна відзначити, що є універсальний варіант, а є килимки для конкретної марки і моделі авто;
  • Якщо вибрати виріб з високим ворсом, то можна буде трохи звільнити особистий час і не так часто проводити прибирання. Довгі ворсинки приховують дрібне сміття і візуально багажник виглядає охайно та доглянуто.

А чи є недоліки у текстильних килимків для багажника машини?


Текстильні килимки в багажник автомобіля Недоліки у текстильної продукції такого плану також є. Так, якщо аксесуар не має гумової основи, то виріб пропускатиме вологу і тоді в осінньо-зимовий період його "функціональність" буде зведена до мінімуму. В такому випадку волога проникатиме до поверхні з металу і неминуче призведе до корозії та подальшого гниття кузова.

Інший недолік може бути пов'язаний зі складнощами у догляді. Однак сьогодні це рідкість, адже сьогодні виробники постачають на ринок лише якісну, максимально невибагливу продукцію. В іншому випадку доведеться витрачати гроші на професійну хімчистку - хоча б раз на місяць.

Як правильно підбирати текстильні килимки для багажника?


Щоб обраний килимок прослужив довго, необхідно відповідально підійти до його вибору. Водії, які змінили не одне авто та не один килимок, радять при виборі брати до уваги наступні моменти:
    Текстильні килимки в багажник автомобіля
  • Наявність гумового шару. Основа з гуми ущільнює поверхню текстильного виробу, запобігає попаданню дрібного сміття та вологи на металеву поверхню.
  • Тканина з якої був виготовлений аксесуар - краще показують себе вироби із щільних автомобільних тканин. Такі матеріали відрізняються зручністю в експлуатації – вони без проблем чистяться та стираються, а для їх чищення не потрібно вдаватися до послуг професійної хімчистки.
  • Довжина ворсу. Довгий ворс приховує дрібне сміття, проте доглядати його складніше. Для підтримки естетичної привабливості доведеться постійно прочісувати ворсинки, інакше вони висмикуватимуться і плутатися;
  • Наявність рельєфу лежить на поверхні виробу. Рельєф і ворс мають бути як знизу, і зверху. Верхній ворс запобігає ковзанню вантажу по килимку, а нижній - нівелює ризик ковзання килимка по поверхні багажника.
Текстильні килимки в багажник автомобіля Придбання килимка в багажник буде набагато більш "приємною", якщо килимок буде куплений окремо, а не в комплекті з килимками для салону авто. Адже коли вибираються аксесуари для салону краса знаходиться чи не на першому місці, а для багажника естетика не є особливо важливою, тут перш за все потрібна функціональність.

У нашому інтернет-магазині Ви можете придбати різні килимки в багажник. На онлайн-полках “Авторадості” на Вас чекають:

  • Килимок в багажник Citroen C-Elysee '13-, текстильний, чорний (Optimal)
  • Килимок у багажник для Volvo S60 '10-18 седан, текстильний, сірий (Люкс) зі стильним гравіюванням на поверхні
  • Килимок для багажника для Renault Modus '04-08, без рег. задн. сидіння, чорний текстильний (Люкс)
  • Килимок для багажника для Ford Explorer '11-19, текстильний, бежевий (Optimal)
  • Килимок в багажник Infiniti EX (QX50) '08-17, текстильний, бежевий (Optimal)
  • Килимок в багажник Toyota Land Cruiser 200 '16-21 (5 місць), текстильний коричневий (Преміум)
  • Килимок для багажника для Land Rover Range Rover L460 '22- (LWB/SWB), текстильний, коричневий (Люкс) і не тільки.

  • Текстильні килимки в багажник автомобіля Асортимент справді величезний і тому вибрати оптимальний варіант для авто буде нескладно. Варіанти доступні в різній колірній гамі та ціновому діапазоні. Варто зазначити, що ми часто маємо акції на продукцію такого типу, тому уважно слідкуйте за акціями! Всі аксесуари відрізняються бездоганною якістю та гарним експлуатаційним ресурсом. Скористайтеся зручним підбором, щоб ознайомитися з представленим асортиментом килимків для Вашої моделі автомобіля!

    Серед переваг купівлі килимків у нас можна відзначити не лише високу якість аксесуарів, а й варіативність способів доставки товару та його оплати. Ми прагнемо створити максимально комфортні умови для всіх клієнтів і робимо все можливе, щоб ми мали все, що може знадобитися у догляді за авто. Так, сьогодні ми маємо різні шампуні, ароматизатори для авто, домкрати, автомобільні компресори, поліролі для кузова автомобіля, манометри, протитуманні фари і т.д.

    Підбір килимків у багажник за моделлю автомобіля!

    Виберіть свій автомобіль:


    Марка авто:
    Модель авто:


    Читати інші новини...

    У вашому кошику
    Корзина пуста
    Інформація
    Потрібна інформація не знайдено