Виберіть свій автомобіль:
Марка авто:
Модель авто:

Килимки у багажник для Chana Benni '07-

Автоаксесуари дозволяють захистити автомобіль, змінити його зовнішній вигляд. У продажу пропонується великий асортимент продукції подібного типу. Головне підібрати підходящий для вас варіант. Наш веб магазин представляє вироби для автомобіля Chana Benni, який випускається з 2007 року.

На сторінках сайту ви можете замовити Килимки у багажник в Chana Benni або будь-які інші аксесуари для машини цього класу. Перед тим як зробити остаточний вибір, звертайте увагу на виробника. Найчастіше кожна компанія робить акцент на тій чи іншій властивості представленого товару. Тут же ви можете купити коврик в багажник автомобіля для Чана Бенні за оптимальною ціною. Крім того, в магазині ви можете придбати, як бюджетні вироби, так і дорогі моделі. Тут треба орієнтуватися на подальші цілі експлуатації товару. Замовивши автокилимки в багажник в Chana Benni '07 (бензиновий двигун 1,5 літра) порівняйте декілька типів виробів. Це значно полегшить вибір. У нас ви можете купити і автокилимки для багажника для Benni '07. Щоб отримати товар, достатньо оформити заявку на сайті.
Показати весь
Так само ви можете подивитися всі автомобільні товари для Chana Benni '07-
Сортувати за
за популярністю
Килимок в багажник універсальний 100см Х 80см гумовий (Alca) 732 110 AL
Рейтинг 5
367209
683 грн.
Характеристики
Матеріал
Гума
Колір
Чорні
Бортик
Без бортів
Килимок за індивідуальним лекалом замовника
Рейтинг 5
223608
749 грн.
Характеристики
Матеріал
EVA-полимер
Текстиль
Колір
на выбор клиента
Бортик
Нет бортика

Килимки у багажник для Chana Benni '07- ціна у Авторадості: Від 683 грн. До 23 394 грн.

ТоварЦіна
Килимок в багажник універсальний 100см Х 80см гумовий (Alca) 732 110 AL683 грн.
Килимок за індивідуальним лекалом замовника749 грн.

Статті
Доглядати машину потрібно починати з першого дня експлуатації, адже тільки так можна буде на довше зберегти її презентабельний зовнішній вигляд і відтягнути ремонт (рано чи пізно власник все одно зіткнеться з природним зношуванням деталей і буде змушений звернутися на СТО).
Підтримання чистоти в салоні автомобіля та багажному відсіку є важливим завданням для кожного власника транспортного засобу. Кожному власнику авто хочеться, щоб у машині було чисто та затишно.
Літо вже минуло, настав час подумати про вибір килимка в багажник для холодного сезону. Щоб полегшити вам це завдання ми вирішили порівняти два види килимів в багажник.
На сайті магазина вибір килимків в багажник поповнився продукцією європейського виробника Gledring. Більшість покупців вже встигли познайомитися з якістю килимів Gledring на прикладі модельних килимів в салон автомобіля.

Підбір
Ціна, (грн.)
Від грн. До грн.
Ви вибрали
Бренди
Показати ще 5
Матеріал килимків
Колір
У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено