Виберіть свій автомобіль:
Марка авто:
Модель авто:

Килимки в багажник для Geely CK '06-

Якщо ви опинилися на цій сторінці з метою купити автокилимки для Geely CK '06-, то ваш візит закінчиться вигідною покупкою, адже тут ми зібрали найпопулярніші моделі килимків у багажник для Джилі СК 2006: гумові, текстильні та поліуретанові. Наш інтернет магазин дуже давно займається продажем килимків, тому настільки широкий асортимент знайти в іншому місці неможливо! Ціни на автокилимки виключно вигідні, і можуть стати ще вигіднішими, якщо ви купите килимок по акції. Вивчайте наші спеціальні пропозиції!

Килимки в багажник є багатофункціональними автоаксесуарами і винятково корисні для автомобіліста. Використовуючи їх, ви зможете суттєво змінити стиль інтер'єру багажника, зробити його більш красивим та затишним. У цьому розділі ви можете купити автомобільні килимки для Geely CK 2006. Асортимент магазину Авторадості включає гумові килимки в багажник, а також високоякісні текстильні килими, зокрема зарубіжного виробництва. Ми пропонуємо вам купити автомобільні килимки для Джилі СК з 2006 року випуску, які дають можливість збереження початкової чистоти оригінального текстильного килимового покриття підлоги авто; ідеально лягають у багажник, повторюючи всі деталі рельєфу підлоги автомобіля, і закривають максимально можливу ділянку підлоги, захищаючи його від будь-яких забруднень, пилу та вологи.

Головна функція, яку виконують килимки багажника Geely CK '06 - це захисна функція, яка передбачає захист текстильного покриття підлоги від забруднень будь-якого типу. Однак захисною функцією користь килимків не обмежується, адже стильний та гарний килим може стати родзинкою зовнішнього. виду будь-якого багажника, і це стосується також автокилимків для Джилі СК 2006. Як ви чудово розумієте, ідеальну сумісність з автомобілем може мати тільки той килимок, який виготовлений саме для нього. Всі без винятку килимки, розташовані на цій сторінці, пошиті за спеціальними лекалами для Geely CK c 2006 року, і відмінно лягають у багажник цього авто.
Показати весь
Так само ви можете подивитися всі автомобільні товари для Geely CK '06-09
Сортувати за
за популярністю
Багажна кишеня Into
Килимок в багажник для Geely CK '06-, EVA, чорний (Kinetic)
Рейтинг 0
160276
1 139 грн.
Характеристики
Матеріал
EVA-полимер
Колір
Чорні
Бортик
Без бортика
Особливості
Geely CK1 та CK2
Килимок в багажник для Geely CK '06-, гумо-пластиковий (AVTO-Gumm)
Рейтинг 0
163900
559 грн.
Характеристики
Матеріал
Гумо-пластик
Колір
Темно-Сірий
Бортик
2,5 - 3 см
Особливості
Geely CK1 та CK2
Килимок в багажник для Geely CK '06-, гумовий (AVTO-Gumm)
Рейтинг 0
055273
824 грн.
Характеристики
Матеріал
Гума
Колір
Чорні
Бортик
2,5 - 3 см
Особливості
Geely CK1 та CK2
Килимок за індивідуальним лекалом замовника
Рейтинг 5
223608
749 грн.
Характеристики
Матеріал
EVA-полимер
Текстиль
Колір
на выбор клиента
Бортик
Нет бортика
Якщо ви бажаєте купити килимки для Geely CK '06-, найкраще здійснити цю покупку в нашому інтернет-магазині. До вашої уваги пропонуються килимки в багажник. Переважна кількість килимків прикрашена логотипами марки або назвою моделі автомобіля, у разі Geely CK. Усі килимки в багажник Джилі СК 2006 мають надійну систему фіксації в багажнику. що різниться залежно від матеріалу виробу, тому вони не ковзають по підлозі, підвищуючи таким чином рівень безпеки у багажнику під час руху та зводячи до мінімуму ймовірність зміщення багажу. Використання автомобільних килимків суттєво знижує ймовірність виникнення на кузові автомобіля корозії, яка може там з'явитися через вплив вологи, що проникає з багажника. Усі килимки в багажник Geely CK 2006 є дуже якісними, міцними та довговічними, вони легкі та невибагливі у догляді, і здатні витримати будь-яку чистку та миття, що автоматично означає тривалий термін надійної служби.

Килимки в багажник для Geely CK '06- ціна у Авторадості: Від 559 грн. До 23 394 грн.

ТоварЦіна
Килимок в багажник для Geely CK '06-, EVA, чорний (Kinetic)1 139 грн.
Килимок в багажник для Geely CK '06-, гумо-пластиковий (AVTO-Gumm)559 грн.
Килимок в багажник для Geely CK '06-, гумовий (AVTO-Gumm)824 грн.
Килимок за індивідуальним лекалом замовника749 грн.

Статті
Доглядати машину потрібно починати з першого дня експлуатації, адже тільки так можна буде на довше зберегти її презентабельний зовнішній вигляд і відтягнути ремонт (рано чи пізно власник все одно зіткнеться з природним зношуванням деталей і буде змушений звернутися на СТО).
Підтримання чистоти в салоні автомобіля та багажному відсіку є важливим завданням для кожного власника транспортного засобу. Кожному власнику авто хочеться, щоб у машині було чисто та затишно.
Літо вже минуло, настав час подумати про вибір килимка в багажник для холодного сезону. Щоб полегшити вам це завдання ми вирішили порівняти два види килимів в багажник.
На сайті магазина вибір килимків в багажник поповнився продукцією європейського виробника Gledring. Більшість покупців вже встигли познайомитися з якістю килимів Gledring на прикладі модельних килимів в салон автомобіля.

Підбір
Ціна, (грн.)
Від грн. До грн.
Ви вибрали
Бренди
Показати ще 5
Матеріал килимків
Колір
У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено