Виберіть свій автомобіль:
Марка авто:
Модель авто:

Килимки в багажник Hyundai Matrix '08-10

Hyundai Matrix з 2008 року – 5-дверний мікровен класу «L». Друге покоління міського автомобіля чудово вписується в динамічний спосіб життя. Хюндай Матрікс – це синонім мобільності та універсальності. Привабливий, доступний та винятково практичний Hyundai Matrix II дає все, що чекають від сучасного автомобіля. Невелика, якщо судити на вигляд, машина приємно дивує просторим салоном і легкістю в управлінні.

У списку товарів на цій сторінці ми пропонуємо купити килимок в багажник для моделі. На сайті ви можете придбати килимки автомобільні або будь-який інший аксесуар. Завдяки зручному інтерфейсу, простій формі підбору, ви легко знайдете необхідний варіант та зробите замовлення товару. Ви можете придбати килимки на Хюндай Матрікс за оптимальною ціною. Ми гарантуємо високу якість виробів, їх надійність та стійкість. І при цьому вартість товарів залишається невеликою. У картці товару ви зможете ознайомитись з відгуками, почитати характеристики.

При виборі звертайте увагу на дату виходу Hyundai Matrix з 2008 по 2010 роки випуску. Якщо виникатимуть будь-які питання щодо відповідності килимків для Вашого автомобіля, у контакт-центрі Авторадості Вам допоможуть вибрати автокилимок у багажник, що точно підходить обраній моделі.
Показати весь
Так само ви можете подивитися всі автомобільні товари для Hyundai Matrix '08-10
Сортувати за
за популярністю
Багажна кишеня Into
Килимок в багажник для Hyundai Matrix '01-10 текстильний, чорний (Optimal)
Рейтинг 0
164491
1 109 грн.
Характеристики
Матеріал
Текстиль
Колір
Чорні
Бортик
Без бортика
Багажна кишеня Into
Килимок в багажник для Hyundai Matrix '01-10, EVA, чорний (Kinetic)
Рейтинг 0
160296
899 грн.
Характеристики
Матеріал
EVA-полимер
Колір
Чорні
Бортик
Без бортика
Килимок в багажник Hyundai Matrix '01-10, гумовий (AVTO-Gumm)
Рейтинг 0
416394
824 грн.
Характеристики
Матеріал
Гума
Колір
Чорний
Бортик
2,5 - 3 см
Килимок за індивідуальним лекалом замовника
Рейтинг 5
223608
749 грн.
Характеристики
Матеріал
EVA-полимер
Текстиль
Колір
на выбор клиента
Бортик
Нет бортика
Каталог представлений багатьма відомими брендами та виробниками.
  • Гумові килимки в багажник найкраще використовувати в зимовий період, оскільки цей матеріал ідеально затримує воду, сніг та бруду на поверхні аксесуара. Цей вид килимків представлений такими брендами як Novline, Nor-Plast, Stingray, Lada Locker, Seintex, Sahler і т.д.
  • Літній період це ідеальний сезон для використання текстильних килимків таких брендів як Преміум, Стандарт або Optimal. Килимки багажника для Hyundai Matrix такого типу не тільки захищають заводське покриття, але й стануть ідеальним доповненням екстер'єру транспортного. засоби.
  • Третій тип – це інноваційні EVA-полімерні килимки від виробника Kinetic які можуть використовуватись як влітку, так і в холодний період часу. Такі килимки мають унікальну комірчасту структуру, тому виключають необхідність бортиків.
З легкістю купити килимок для багажника для Hyundai Matrix '08-10 можна використавши фільтри та параметри на сторінці каталогу. Ви з легкістю можете підібрати один із представлених кольорів: чорні, бежеві або сірі килимки. Крім цього, купуючи автомобільні килимки багажника для другого покоління Хюндай Матрікс необхідно також враховувати особливості даного автомобіля. Подивіться відео, в якому показано, як будуть виглядати різні килимки в багажнику автомобіля Hyundai Matrix з 2008 року випуску.

Килимки в багажник Hyundai Matrix '08-10 ціна у Авторадості: Від 749 грн. До 23 394 грн.

ТоварЦіна
Килимок в багажник для Hyundai Matrix '01-10 текстильний, чорний (Optimal)1 109 грн.
Килимок в багажник для Hyundai Matrix '01-10, EVA, чорний (Kinetic)899 грн.
Килимок в багажник Hyundai Matrix '01-10, гумовий (AVTO-Gumm)824 грн.
Килимок за індивідуальним лекалом замовника749 грн.

Статті
Доглядати машину потрібно починати з першого дня експлуатації, адже тільки так можна буде на довше зберегти її презентабельний зовнішній вигляд і відтягнути ремонт (рано чи пізно власник все одно зіткнеться з природним зношуванням деталей і буде змушений звернутися на СТО).
Підтримання чистоти в салоні автомобіля та багажному відсіку є важливим завданням для кожного власника транспортного засобу. Кожному власнику авто хочеться, щоб у машині було чисто та затишно.
Літо вже минуло, настав час подумати про вибір килимка в багажник для холодного сезону. Щоб полегшити вам це завдання ми вирішили порівняти два види килимів в багажник.
На сайті магазина вибір килимків в багажник поповнився продукцією європейського виробника Gledring. Більшість покупців вже встигли познайомитися з якістю килимів Gledring на прикладі модельних килимів в салон автомобіля.

Підбір
Ціна, (грн.)
Від грн. До грн.
Ви вибрали
Бренди
Показати ще 5
Матеріал килимків
Колір
У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено