XADO: ревіталізант, який продовжить життя вашого автомобіля

14.12.2023
Ревіталізанти Хадо
Ревіталізант є цілим комплексом хімічних сполук, які спрямовані на створення на поверхні металу спеціального захисного шару. Він покликаний відновити плями контакту металів, а також сприяє зниженню коефіцієнта тертя-ковзання та забезпеченню захисту оброблюваних деталей від подальшого хімічного та механічного руйнування. Цей термін узвичаївся завдяки компанії Хадо і сьогодні використовується багатьма виробниками присадок. Термін покликаний допомогти конкретизувати призначення своєї продукції. Однак у власників авто, а також фахівців СТО слово "ревіталізант" однозначно асоціюється виключно з фірмою Xado.

Чому варто зробити вибір на користь ревіталізанта Хадо?


Ревіталізант від цього виробника покликаний:
  • компенсувати поточне зношування деталей механізму;
  • допомогти у відновленні поверхні тертя;
  • знижує рівень шумів та вібрацій механізму під час експлуатації авто;
  • продовжувати термін служби оброблюваних деталей;
  • створювати активний захист на поверхні у точках контакту металів.
Найбільш популярними серед водіїв ревіталізантами Xado є:
Ревіталізанти Хадо Цей комплексний ревіталізант відноситься до групи 3-х компонентних засобів і може використовуватися як для бензинових, так і для дизельних моторів. Ця присадка використовується для відновлення силового агрегату після пошкодження та його поточного захисту під час подальшої експлуатації. Засіб гарантує беззносний захист двигуна до 100тис. км. пробігу.

Ревіталізанти Хадо Цей засіб застосовується в механічних коробках змінних передач, редукторах, роздаткових коробках та секвентальних. Використання цієї присадки дає можливість продовжити експлуатацію МКПП до 1000км при витіканні масла. Також ревіталізант суттєво знижує шуми та вібрації, сприяє збільшенню чіткості роботи синхронізаторів, допомагає позбутися подряпин, задир та інших пошкоджень на робочих поверхнях тертя.

Ревіталізанти Хадо Цей засіб призначений для автоматичних коробок передач (АКПП) та редукторів. Його унікальна формула розроблена для відновлення та покращення працездатності трансмісій. Цей продукт призначений для зменшення зносу деталей, покращення мастила та підвищення ефективності системи. Збільшена концентрація активної речовини на 20% дозволяє ревіталізанту відновлювати зношені поверхні швидше і ефективно, а також захищати їх від подальшого зносу на більш тривалий термін.

Ревіталізанти Хадо Унікальний засіб, який здатний повернути до життя навіть зношені автоматичні трансмісії та редуктори. При додаванні в масло ревіталізант проникає в мікротріщини та подряпини на поверхнях тертя, утворюючи на них міцний зносостійкий шар. Цей шар відновлює зношені деталі та захищає їх від подальшого зносу, тим самим продовжуючи термін служби трансмісії. Ревіталізант рекомендується застосовувати для автоматичних трансмісій та редукторів із пробігом понад 50 тис. км. Регулярне застосування ревіталізанту дозволить продовжити термін служби трансмісії у 2-3 рази.

Ревіталізанти Хадо Інноваційний продукт нового покоління, призначений для відновлення ремонту двигуна та його активного захисту безпосередньо під час експлуатації. Ревіталізант є гель, що містить активну металокерамічну композицію, яка, потрапляючи в двигун, утворює на поверхнях тертя міцний зносостійкий шар. Цей шар відновлює зношені деталі та захищає їх від подальшого зносу, тим самим продовжуючи термін служби двигуна. Ревіталізант рекомендується застосовувати для дизельних двигунів вантажних автомобілів із пробігом понад 50 тис. км. При регулярному застосуванні ревіталізанта термін служби двигуна може бути збільшений у 2-3 рази.

Ревіталізанти Хадо Ревіталізанти Хадо - це ефективний спосіб продовжити термін служби двигуна та підвищити його експлуатаційні характеристики. Вони прості у застосуванні та не вимагають спеціальних навичок. Ревіталізанти Хадо користуються великою популярністю серед власників автомобілів. Багато власників автомобілів, які використовували ревіталізанти Хадо, відзначають їхню високу ефективність. Продукція Хадо виготовляються на сучасному устаткуванні з використанням найновіших технологій. Вони пройшли всі необхідні випробування та відповідають усім міжнародним стандартам якості.

У нашому інтернет-магазині “Авторадості” представлено широкий асортимент різних ревіталізантів. Сьогодні до замовлення доступні:
  • Ревіталізант XADO EX120 для КПП та редукторів, 8 мл
  • Гель-ревіталізант для мототехніки XADO пакет 4,5 мл
  • Ревіталізант для гідравлічного обладнання XADO EX120 у блістері 9 мл
  • Ревіталізант для АКПП XADO EX120 у блістері 9 мл
  • Ревіталізант для трансмісії 1 Stage Transmission у тубі 27 мл та багато інших варіантів. Будь-яку позицію можна замовити з доставкою до Києва, Львова, Вінниці, Хмельницького і т.д. Ми маємо найнижчі ціни на всі позиції.


  • Читати інші новини...

    У вашому кошику
    Корзина пуста
    Інформація
    Потрібна інформація не знайдено