Новинка! Акустичні системи Kicx!

09.12.2014
Ми додали автомобільну акустику від Kicx! Бренд KICX створений корейською корпорацією OHSUNG Electronics Inc. KICX є одним з лідерів у виробництві автомобільних динаміків, сабвуферів, підсилювачів. Продукція бренду досить популярна на українському ринку.

Лінія «Technology» об'єднує такі серії динаміків: «ALN», «QS», «ALQ», «GFQ» і «EX». Відмінною рисою лінійки «Technology» є застосування найбільш сучасних технологій для максимально високої якості звуку і стабільних характеристик акустичної системи незалежно від клімату. Акустичні системи Kicx «Technology» особливо підготовлені для функціонування в складних кліматичних умовах. Системи лінійки «Technology» поєднують якість звучання з хорошою ціною і можуть служити прикладом в цьому питанні для інших виробників в цій ціновій категорії. Ця лінійка динаміків здатна максимально повно розкрити свій звуковий потенціал, будучі підключеною до зовнішнього підсилювача.

Лінія «Hi-Standard» пропонує новий стандарт якості для акустичних систем, які встановлюються в штатне місце автомобіля. Вона ідеально підходить для любителів хорошого звуку і може задовольнити найвищі вимоги. Цю лінійку представляють акустичні системи серій «STQ», «ICQ». «Hi-Standard» рекомендована для безпосереднього підключення до підсилювачів головного пристрою, але істотний запас по потужності не виключає і можливості використання зовнішніх підсилювачів.

Лінія «Standard +». Замінивши встановлені на заводі динаміки акустичною системою серій SL, STC або PD, ви поліпшите звучання штатної системи автомобіля. Лінія «Standard +» розроблена саме для заміни штатних акустичних систем якіснішими динаміками з переважно звуковими та споживчими якостями. Ця лінія динаміків підходить для прямого підключення до штатного головного пристрою.



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено