Заміна важелів підвіски: коли це потрібно

02.11.2023
Важелі підвіски
Наскільки б дорогим та надійним не був автомобіль рано чи пізно виникає необхідність у ремонті його окремих частин. Аби ремонт не обійшовся у “всі гроші” світу варто періодично проходити технічний огляд, своєчасно виконувати заміну олії тощо. Своєчасна реакція на існуючу проблему - гарантія того, що Ви зекономите та зможете скоротити час на вирішення проблеми, що в умовах сучасності є вкрай важливим. Адже машина сьогодні - це не про розкіш, це про необхідність. Людям, які звикли пересуватися на авто, вкрай важко уявити собі, як встигнути виконати все й бути довго “без коліс”. Сьогоднішня стаття присвячена ходовій частині автомобіля, яка відіграє дуже важливу роль. Однак, за великим рахунком, будь-яка деталь транспортного засобу важлива та потрібна. Проте варто розуміти, що є деталі, які більш менш “чекають” із заміною, а є ті, де зволікання неможливе, підвіска - одна з них. Справа в тому, що якщо важіль підвіски вийде з ладу на швидкості, то машина може перевернутися. Важіль підвіски - це по суті гарантія безпеки водія та інших учасників дорожнього руху.

Конструкція важеля підвіски


Важелі підвіски Конструктивне виконання важеля підвіски в сучасних авто може дуже сильно відрізнятися - все залежить від конкретного інженерного рішення. У найпростішому випадку він є подовженою деталлю з поздовжніми ребрами жорсткості. Один кінець важеля шарнірно укріплений на рамі, другий кріпиться на ступиці колеса. Зазначимо, що кількість важелів, що припадають на кожне колесо, залежить від типу підвіски.

Як зрозуміти, що деталь необхідно замінити?


Важелі підвіски Важіль - довговічна деталь, однак звичайно, що експлуатаційний ресурс залежить від якості деталі та виробника. Саме тому у разі необхідності заміни деталі варто купувати запчастини лише в перевірених магазинах, краще за все оформити замовлення у нас. В нашому онлайн-каталозі є:

  • Поперечний важіль Nipparts J4934008
  • Важіль підвіски BIRTH BR1293 (верхній)
  • Важіль підвіски BIRTH BR2046 (нижній)
  • Поперечний важіль передній PROFIT 23040379 правий (верхній)
  • Важіль підвіски FEBEST 1025-CAPR (задній)
  • Важіль підвіски CTR CQMZ-10L тощо.

    Ми пропонуємо кращі ціни на всі важелі підвіски та робимо все, аби забезпечити максимальний рівень комфорту для клієнтів - пропонуємо різні варіанти оплати та доставлення замовлення в будь-який куточок України.

    Важелі підвіски А зрозуміти, що варто подбати про заміну важеля підвіски, зовсім не важко. Ми підготували для Вас декілька порад, які допоможуть отримувати виключно задоволення від процесу пересування в авто:
    • Систематично перевіряйте справність авто на станції технічного обслуговування.
    • Якщо під час їзди Ви колесом потрапили у велику яму або виїжджали на велику гірку, то після подорожі варто оглянути важелі, адже вони можуть постраждати внаслідок такої “біди” та зігнутися.
    • Періодично оглядайте шини. Якщо є очевидним, що знос шини є нерівномірним, то це перший дзвіночок, який свідчить про необхідність проведення діагностики авто.
    • Машину веде в бік під час руху.
    • По можливості забезпечте залізного коня місцем у гаражі, адже дощ та сніг з плином часу можуть призвести до появи корозії окремих частин авто.


  • Читати інші новини...

    У вашому кошику
    Корзина пуста
    Інформація
    Потрібна інформація не знайдено