Керівництво з вибору дефлекторів вікон і капота. Новинки від FORMFIT (Canada)

16.11.2020
Один з найпростіших способів поліпшити враження від водіння в нельотну погоду- це встановити комплект вітрозахисних дефлекторів на вікна. Вітровики - є дуже корисним оновленням для автомобіля, як і дефлектори капота. Разом, вони доповнюють стиль авто, а якщо говорити про користь, то у кожного виду дефлекторів є реальні переваги. Наявність бічних дефлекторів дозволяє відкрити вікна для потоку свіжого повітря, при цьому знизити дорожній шум. У дощову погоду можна їздити, уникаючи попадання крапель в салон автомобіля, також дуже корисні при запотіванні скла. У цій статті ми розповімо про особливості вибору автомобільних дефлекторів і відповімо на найбільш поширені питання про ці надзвичайно корисні автоаксесуари + Новинка!

Типи автомобільних вітровиків


Автомобільні дефлектори виконують функцію відведення потоків повітря, а в залежності від призначення - і інші завдання. Це автоаксесуари, що є не просто «прикрасою». Крім цього, вони виконують естетичну функцію. Підібрані за кольором і формою до вашого автомобіля, вони підкреслять силует і стиль. Існує кілька типів дефлекторів для автомобіля. На сайті представлені два типи дефлекторів від різних виробників- це дефлектори на вікна і дефлектор капота.

Дефлектори вікон (вітровики)


Автомобільні аксесуари, призначені для установки на віконні рами автомобіля. Забезпечують стабільний приплив повітря, уникаючи запотівання, запобігаючи потрапляння в салон води під час опадів і пилу в посушливу погоду. Дозволяє комфортно їздити з відкритими вікнами на будь-яких швидкостях. Захищає від попадання сміття і предметів, які опинилися в швидкісному потоці, оптимізуючи розподіл потоків повітря.

Дефлектор капота (мухобійка)


Дефлектор капота представляє з себе виріб абсолютно іншого стилю і завдань. Встановлюється на передню кромку капота і призначений для поліпшення аеродинамічних якостей автомобіля. Захищає капот від дрібних каменів, що вилітають з-під коліс попереду автомобіля, що йде, тим самим запобігаючи відколи й подряпини. Також, іменований «мухобойкой» в теплу пору року зберігає чистоту капота, захищаючи від мошок і бруду.

Що слід враховувати при виборі вітровиків?


Коли справа доходить до вибору дефлектора для бокового вікна, слід враховувати ряд моментів. Наша порада (який ви можете ігнорувати!) Полягає в тому, щоб прийняти до уваги наступне, перш ніж робити покупку:
  • Відповідність моделі авто
Без сумніву, найголовніше при виборі правильного дефлектора вікна автомобіля- переконатися, що він підходить для вашої моделі автомобіля. Ці продукти призначені для простої і зручної установки, вставляючи їх у вікно транспортного засобу. Це означає, що він повинен бути відповідного розміру, щоб легко встановити його на місце.
  • Установка
Говорячи про установку, варто поглянути на те, як пристрій встановлюється на ваш автомобіль. Є кілька способів прикріплення дефлектора до автомобіля, але більшість з них просто вставляється у віконний паз. Деякі інші, однак, прикріплені за допомогою липких подушечок, які прикріплюються до верхньої частини самих дверей. Незалежно від того, як він встановлений, сам процес досить простий і зрозумілий, тому не турбуйтеся про це. < ul>
  • Стійкість
  • Віконний дефлектор просто повинен бути міцним і надійним. У всього, що прикріплено до машини зовні, буде важке життя. Їм доводиться мати справу з дорожнім сміттям, намокати від снігу і дощу, або бути запеченими на полуденному сонце. Тому ми пропонуємо вам якісні дефлектори, які відповідають вимогам наших покупців. Продукти найвищої якості стійкі до пошкоджень від подряпин і ультрафіолетових променів, завдяки чому вони будуть довше виглядати чудово.
    • Стійкість до автомийки
    Вони виготовлені з міцного акрилового матеріалу або високоміцного ABS пластику, щоб гарантувати, що вони витримають типовий знос, який впливає на зовнішній вигляд, в тому числі при митті. Знову ж, дотримання інструкцій- запорука надійного та правильного монтажу дефлектора. За них не потрібно буде переживати при митті автомобіля. Все дефлектори з нашого каталогу будуть хороші і з цієї точки зору. Вам не доведеться витрачати час на зняття вітровиків, коли ви їдете на автомийку.

    Як встановити дефлектори на автомобіль?


    Одна з дійсно вражаючих особливостей цих продуктів- простота установки. У кожної моделі будуть трохи різні вказівки по установці, тому важливо, щоб ви прочитали додаються інструкції. Більшість віконних дефлекторів призначені для установки в віконний канал. Це верхня частина віконної рами, до якої доходить скло, коли вікно повністю закрито.

    Деякі з дефлекторів капота і вікон будуть утримуватися на місці за допомогою затискачів, а деякі мають кронштейни для додаткової безпеки. Але, більшість конструкцій дефлекторів, призначені для кріплення безпосередньо за допомогою клейкої 3М стрічки відмінної якості.

    Що утримує дефлектори?


    Як ми вже писали вище, є кілька способів встановити дефлектори на ваш автомобіль. Таким чином, в залежності від способу установки дефлектора буде визначатися, як він утримується на місці.

    Наприклад, якщо дефлектор вікон призначений для установки через віконний паз, він зазвичай буде мати невеликі затискачі. Саме ці затиски будуть утримувати дефлектор на місці. Теж саме стосується мухобойок - кромка капота може бути основою, на яку встановлюються спеціальні затискачі, і в більшості випадків, монтаж не вимагає модифікацій кузова.

    Дефлектори в основному будуть утримуватися скобами і липкими стрічками. Не хвилюйтеся, незалежно від конструкції дефлектора і способу установки, на машині вони завжди будуть виглядати красиво, а кріпитися надійно!

    Новинка в Авторадості- дефлектори вікон і капота Formfit


    Каталог інтернет магазину Авторадості поповнений стильними та дуже якісними дефлекторами для певного списку моделей авто. Поспішаємо познайомити Вас з новинкою- дефлекторами вікон і дефлектори капота від провідного американського виробника автомобільних аксесуарів FORMFIT (Canada).

    Установка займає не більше 30-ти хвилин і не вимагає свердління, легко встановлюються за допомогою кріплення в комплекті, і докладної інструкції до кожної моделі автомобіля.
    Дефлектори від компанії FormFit діляться на два підтипи:
    < ul>
  • Formfit - стильний фірмовий дизайн в чорному кольорі з глянцевим блиском.
  • Tough Formfit Guard - більш брутальний дизайн для великих авто і пікапів.
  • Серія вітровиків Tough Guard призначена для пікапів і вантажівок, їх стиль довершено фальш болтами, які доповнюють брутальний стиль вантажівки. Дізнатися наявність фірмових вітровиків для своєї моделі автомобіля ви можете за допомогою модельного підбору товару в розділах: Дефлектори капота & Дефлектори вікон .



    Читати інші новини...

    У вашому кошику
    Корзина пуста
    Інформація
    Потрібна інформація не знайдено