Автомобільні чайники і кавоварки

24.10.2013

Як же приємно в далекій дорозі зупинитися на узбіччі та випити гарячого чаю або кави! Чи не в придорожній забігайлівці або на заправці, а прямо у своєму автомобілі, зручно сидячи в улюбленому кріслі та почитували газетку. Подобається? Так роблять всі водії, у яких є автомобільний чайник. Купити його можна зовсім недорого, за ціною чайника побутового. Власне, їх відмінність лише в тому, що автомобільний чайник працює від прикурювача. Це означає, що він буде менш потужним, і на нагрівання води на пару кухлів чаю у нього піде трохи більше часу (власне, від 10 до 20 хвилин). Але ж можна включити чайник заздалегідь, і тоді ця "проблема" вирішиться сама собою.

Ті автомобілісти, які віддають перевагу каві, повинні знати, що в продажу давним-давно є кавоварка автомобільна. Купити кавоварку в автомобіль - значить насолоджуватися хорошим натуральною кавою так часто, як вам цього захочеться, і зовсім забути про жахливий розчинній "кава" з пакетиків, який ми купуємо на заправках в спробах боротися зі сном. Чашечка смачного ароматної кави підбадьорить куди швидше і подарує порцію гарного настрою.

У такому пристрої дуже легко приготувати чудовий кави крапельним способом, а коштує вона не дорожче звичайного побутового чайника. Ось така корисна кавоварка автомобільна. Купити до неї ще термокружку - і можна насолоджуватися напоєм куди довше. Хоча з багатьма кавоварками в комплекті йдуть справжні керамічні кружки - щоб можна було відчути себе як вдома десь за сто кілометрів до найближчого населеного пункту, на бездоріжжі. Пийте чай і каву в дорозі і будьте завжди в гарному настрої:)



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено