Як захистити свій автомобіль?

02.10.2012

Після покупки нового авто господар намагається особливо ретельно доглядати за ним, щоб зберігати первозданну красу машини на максимально довгий термін. Але сила впливу зовнішніх факторів дуже велика, і в якийсь момент лакофарбове покриття отримає пошкодження від невеликих камінчиків, пилу і зустрічних комах. А якщо Ви їздите з відкритими вікнами, дуже висока ймовірність попадання цих небажаних частинок всередину салону.


Щоб запобігти це явище, можна обладнати авто спеціальними елементами тюнінгу, здатними мінімізувати збиток від пилу і невеликих камінчиків. В першу чергу до таких належать дефлектори вікон і капота. Їх проста та ефективна конструкція відхиляє і направляє негативні фактори навколишнього середовища в бік від автомобіля. Дефлектори допомагають уберегти передню частину кузова від механічних пошкоджень і зберігають салон в чистоті. Килимки, крім захисту від бруду і пилу, оберігають водія від засліплення яскравим світлом збоку і можуть виводити неприємні запахи (в тому числі та тютюновий дим) з салону.


Забезпечити подібний функціонал допомагає продумана аеродинамічна конструкція, яка провокує виникнення ефекту витяжки. Ці аксесуари виготовляються з урахуванням конструкції конкретної моделі авто. Матеріалом для них є тверде й міцне оргскло або ж пластик.

Дефлектори капота, в народі звані мухобійки, виконуються в широкій колірній гамі, завдяки чому Ви легко зможете підібрати потрібний колір саме для Вашого авто. За конструкцією вони являють собою подобу щитка, який повністю копіює форму переднього краю машини. Мухобійка може не тільки захистити від комах і каменів, але і частково виконувати функції спойлера, полегшуючи управління. Щоб встановити будь-які дефлектори на автомобіль, Вам зовсім не потрібні особливі навички, монтаж легко виконати за 10 хвилин.



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено