Аксесуари для автомобіліста з натуральної шкіри!

12.09.2014
Новинка! Аксесуари для автомобіліста з натуральної шкіри!

Кожен з нас прагне підкреслити свою індивідуальність. Для цього вибираються найрізноманітніші способи, і один з поширених - придбання стильних і оригінальних аксесуарів, здатних підкреслити високий статус і гарний смак їх власника. Особливе місце серед сучасних чоловічих аксесуарів, поряд з годинником і мобільним телефоном, займає портмоне, або його аналоги - обкладинки для документів або кредитних карт, затискачі для грошей та ін.

Ми раді повідомити Вам, що з сьогоднішнього для в магазині Авторадості Ви можете купити обкладинки для документів з натуральної шкіри, які будуть прикрашені логотипом Вашої улюбленої марки автомобіля. Логотип наноситься методом тиснення. Ми пропонуємо обкладинки для документів в двох розмірах: 130 X 90 мм і 118 X 88 мм. Крім того, можна вибрати колір обкладинки - темно-коричневий або світло-коричневий. Обкладинка для документів має відділення для кредитних карт і для документів.

Крім того, Ви можете купити обкладинки для кредитних карт з натуральної шкіри. Розміри обкладинки 112 X 68 мм. З обох сторін розташована зроблена методом тиснення емблема Вашої улюбленої марки авто. Обкладинка має три відділення. Як і обкладинка для документів, обкладинки для кредитних карт представлені у двох кольорах - темно-та світло-коричневому.

Є у продажу і затискачі для грошей з натуральної шкіри, також прикрашені логотипом Вашої улюбленої марки авто з фронтальної сторони. У затиску є два додаткових відділення. Стильні та статусні аксесуари з натуральної шкіри стануть відмінним подарунком для чоловіка-автомобіліста.





Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено