Користь кондиціонерів металу

11.09.2012

Препарати автохімії, звані кондиціонерами металу, здатні діяти на поверхню металевих деталей, створювати міцний захисний шар і тим самим значно знижувати тертя і ступінь зносу. Їх застосовують для обробки дотичних і труться в нових і зношених двигунах. Кондиціонери здатні забезпечити стійкий проти зносного ефекту навіть в умовах повної втрати масла. Через зниження втрат на тертя відзначається суттєво зростання експлуатаційних показників автомобіля: наприклад, знижується паливна витрата, поліпшується динаміка розгону; а через зниження зносу помітно збільшується його ресурс.

Антифрикційні кондиціонери металу здатні змішуватися з будь-якими синтетичними та мінеральними оливами. Вони не втрачають жодних позитивних властивостей при абсолютно будь-яких температурах, оскільки розроблені для використання в аерокосмічній, машинобудівній, сільськогосподарській та інших галузях. Ці особливості роблять їх одним з максимально універсальних і найбільш ефективних засобів по догляду за авто.

Застосовуючи кондиціонер в складі мастильних матеріалів, Ви зможете значно знизити тертя в поршнях, клапанах, підшипниках і т.п. Їх можна використовувати у швейних машинах, а також в процесі різання, свердління або штампування металу.
Застосовуючи кондиціонери систематично, Ви знизите витрати на утримання авто тільки за статтею "заміна масла" мінімум у 2-3 рази. Тому їх використання дуже вигідно навіть без урахування зниження витрат на запчастини та паливо.



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено