Переваги біксенонових лінз

05.09.2012

Біксенонові лінзи є незвичайним універсальним пристроєм, що складається з ксеноновим лампи, лінзи, відбивача і металевої шторки, яка перемикає світло в ближній або дальній режим. Також в комплект можуть входити лінзи габаритного підсвічування - так звані "ангельські очки". Універсальність біксенонових лінз - одна з головних причин уваги до них численних автомобілістів, охочих зробити штатний світло авто ще краще.

Якщо Ви хочете щось змінити в недосконалому світі свого авто, не змінюючи при цьому фари, біксенонові лінзи - дуже хороший варіант. Комплектація автомобіля біксеноновими лінзами дозволяє дуже швидко привести оптику у відповідність з бажаннями власника.

Білизна дає лампі можливість висвітлювати дорогу краще і рівномірніше, ніж звичайна рефлекторна оптика. У режимі дальнього світла лінза однаково добре висвітлює і ближню, і дальню зони; а звичайна фара бі-ксенон послаблює освітленість в ближній зоні при перемиканні на дальнє світло. При цьому повністю відсутнє засвічення, і це істотно знижує ймовірність засліплення зустрічних водіїв.

Крім того, ближній і дальній режими перемикаються за допомогою переміщених лампи, як в бі-ксеноновій фарі, а за допомогою переміщення шторки. Таким чином лінза постійно буде правильно сфокусована, адже вона встановлена ​​в патроні стаціонарно і нерухомо; це дозволяє також продовжити термін експлуатації.



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено