Дитячі автокрісла HEYNER

28.08.2018
Діти - наша радість, наше щастя і наша турбота. Коли на задньому сидінні автомобіля з'являється малюк, будь-яка тривала поїздка стає ще більш тривалої і більш напружена. Ті автолюбителі, хто вже подорожував з дітьми - розуміють, про що мова. Але є і хороша новина. Автомобільні крісла HEYNER не тільки захищають дитину, а й істотно полегшують ваше подорож з ним.

Маленькі пасажири в машині - це майже завжди джерело додаткового стресу для водія, особливо для водія-батька. Мало того, що він демонструє обережність і їде повільніше, ніж зазвичай через що йому доведеться провести за кермом набагато більше часу. В дорозі він більш напружено реагує на дорожні ситуації. Тому що розуміє - навіть несерйозна аварія з подряпаними дверима або розбитим бампером, яка для дорослих пройде непоміченою, для малюка - великий стрес і ризик серйозних травм. Особливо якщо дитина пристебнутий звичайним ременем безпеки.

Сьогодні всі сучасні автомобілі комплектуються ременями безпеки для задніх сидінь, але надійно зафіксувати ними маленьких пасажирів практично неможливо. Перш за все тому, що дитині незручно сидіти, витягнувши ноги горизонтально, він не може їх зігнути. По-друге - йому нудно, тому що він не може вільно отримувати інформацію, яка відбувається зовні автомобіля. Тому немає нічого дивного в бажанні малюка постійно намагатися то встати, то пролізти в отвір між передніми сидіннями, то залізти на задню полку.

Безсумнівно, турботливі батьки намагаються посадити його на місце, але зустрічають опір, і атмосфера в салоні поступово загострюється все сильніше і сильніше. І виходом із ситуації може бути тільки привал. Тому потрібно часто зупинятися, вигулювати дитини, від чого поїздка стає все довше і довше. Логічним вирішенням цієї проблеми бачиться спроба укласти малюка спати. Однак анатомічна конструкція заднього сидіння, знову-таки, розрахована на дорослих пасажирів і не пристосована для дитячого сну під час руху, і до того ж це вкрай небезпечно з точки зору безпеки дитини в разі аварії.

Чимало важливою причиною, по якій діти не можуть довго сидіти в штатних автомобільних сидіннях, зокрема зі шкіри або шкірозамінника, - особливості терморегуляції дитячого організму. У малюка виділення тепла на кілограм маси тіла значно вище ніж у дорослих тому навіть якщо в салоні комфортна для батьків температура, спина дитини при зіткненні з оббивкою сидіння буде потіти. З іншого боку, занадто зменшувати температуру в автомобілі теж не можна, оскільки застуджуються малюки так само швидко і непомітно, як і отримують тепловий удар.

Для вирішення всіх цих «бід» вже давно знайдений один відповідь - це дитяче автокрісло. Безумовно, таке крісло повинно відповідати великій кількості жорстких вимог, як по міцності конструкції і бічних захистів, так і в частині ергономіки та підтримці мікроклімату. Безпечне крісло, яке дозволяє маляті зручно сидіти під час неспання і добре виспатися в положенні відпочинку, при цьому забезпечує оптимальну терморегуляцію, якщо і не зніме всіх проблем при перевезенні дитини, то як мінімум зробить її набагато комфортніше для всіх. А значить - і безпечніше.


Саме такі дитячі автокрісла, що відповідають всім перерахованим вимогам і найсуворішим європейським стандартам і виробляє німецька компанія HEYNER MOBIL AUTOMOTIVE GMBH (скорочено HEYNER MOBIL). Доказом надійності крісел HEYNER є заслужене визнання в Німеччині. Європейські виробники автомобільних комплектуючих та товарів буквально «стоять в черзі», щоб їх продукція удостоїлася уваги авторитетних німецьких організацій, які проводять незалежну оцінку. Після тривалого очікування своєї черги, два дитячих крісла HEYNER пройшли випробування в ADAC і німецькому інституті інформації для споживачів «Штіфтунг Варентест». Тестування проходили крісла HEYNER MultiProtect Aero і HEYNER MaxiProtect Aero. За результатами випробувань, крісло HEYNER MultiProtect Aero отримало оцінку «добре», а крісло HEYNER MaxiProtect Aero, за словами експертів, перевершує встановлені законом параметри.

Також крісло HEYNER, а саме модель CapsulaProtect 3D, зайняло почесне друге місце в номінації «Дитячі автокрісла» в народній премії «Улюблений товар малюка». Дане автокрісло оснащено системою безпеки Protect 3D, яка максимально захищає малюка при всіх видах автомобільних зіткнень. І це ще не всі нагороди. Так, крісла MaxiProtect Aero і MultiProtect Ergo 3D-SP отримали престижну премію German Design Award 2017 - вищу оцінку, яка присуджується за видатні результати у сфері дизайну споживчих товарів.

Вся лінійка дитячих крісел HEYNER незалежно від моделі, вікової групи та варіанти виконання, має ряд загальних переваг. По-перше, це надзвичайно міцний силовий каркас, що дозволяє забезпечити максимальний захист дитини в аварійній ситуації. По-друге, це анатомічно правильна форма крісел, яка гарантує максимальну зручність малюкові, тому навіть поїздки на далекі відстані будуть для нього зручними та комфортними.

По-третє, це преміальні матеріали оббивки з «дихаючих» тканин, отже, дитині не доведеться потіти в кріслі. М'який і приємний на дотик матеріал, не викликає алергію, і при цьому - зносостійкий. Така тканина не вбирає шкідливі запахи, зокрема вихлопні гази. При цьому матеріал легко знімається і стирається. А колірна гамма оббивки автокрісел відповідає популярним забарвленням інтер'єрів автомобілів.

По-четверте, розробники HEYNER приділяють величезну увагу ременям і замкам безпеки. Ремені безпеки та спосіб їх кріплення до каркаса крісла HEYNER мають значний запас міцності. Крім того, ці ремені мають еластичність, щоб при різкій зупинці не пошкодити грудну клітку дитини. Замок ременів безпеки також є однією з найважливіших складових системи захисту дитини. Тому в кріслах HEYNER використовуються надійні замки від провідних світових виробників систем безпеки: шведської компанії Holmbergs та італійської - Sabelt.

Висока ефективність дитячих автокрісел HEYNER неодноразово підтверджувалася важкими життєвими ситуаціями. Так, дворічна Камілла з батьками потрапила в серйозну аварію - на засніженій ділянці дороги машина при швидкості 80 км/г перекинулася. Мама дівчинки отримала травми різного ступеня тяжкості, а з маленькою Каміллою нічого не сталося. Сім'я дівчинки написала в HEYNER лист подяки за високу якість і приголомшливу надійність дитячого крісла HEYNER, завдяки якому їх дитина не отримала жодної подряпини.

Дитячі автомобільні крісла HEYNER - це максимальна безпека і комфорт з перших днів життя малюка.

Підібрати дитяче автокрісло HEYNER


Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено