Динамо-ліхтар: вірний помічник у будь-якій ситуації

14.08.2012

Динамо-машина, або ж просто динамо - це стара назва для генератора електричного струму з механічною роботою. Зараз цим терміном в основному позначають той невеликий генератор, який живить велофари.

Розробники радують нас новими винаходами на основі старих перевірених технологій. Серед таких і унікальний прилад - динамо-ліхтар. Як же він працює? Виявляється, для функціонування йому зовсім не потрібні батарейки. Це світлодіодний ліхтар, який абсолютно не потребує зарядці від мережі, він отримує енергію від обертання зарядної ручки та накопичує її на вбудований акумулятор, який і є для ліхтаря надійним джерелом харчування.

Якщо рівномірно обертати зарядну ручку хоча б одну хвилину, заряду вистачить на пів години. Такий пристрій не шкідливо ні для природи, ні для людини.

Ще одна корисна функція динамо-ліхтаря - зарядка мобільних телефонів і інших пристроїв. Це дуже зручно, коли Ви довго перебуваєте далеко від цивілізації, адже з таким ліхтарем будете завжди забезпечені та світлом, і зв'язком. Зазвичай один ліхтар може заряджати кілька видів мобільних телефонів, і Ви легко підберете потрібний при покупці.


У разі небезпечної ситуації динамо-ліхтар також виручить Вас. натиснувши спеціальну кнопку, включіть режим проблискового маячка, і допомога обов'язково знайде Вас. Як бачите, дуже багато функцій, необхідні людині, можуть поміститися в такий простий і буденної речі як динамо-ліхтарик. Під час використання Ви можете закріпити його як хочете або як Вам зручно: в наметі, на поясі, навіть на гілці дерева. Ліхтарі мають різну форму, і кожен може вибрати той, який доведеться йому до душі.



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено