Новинка - автомобільні холодильники Вітол!

29.07.2015
Автомобільні холодильники, звичайно, недешеві, зате дуже корисні в літню спеку. Як приємно, стоячи в довгій пробці спекотним липневим днем, дістати з холодильника запітнілу пляшку з прохолодним напоєм і насолоджуватися ним на заздрість сусідів по дорозі ..)) А ще дуже автохолодильник дуже зручний для тих, хто любить виїжджати на автомобілі на природу. Завантажте всі продукти (а головне - м'ясо на шашлик!) В холодильник, і ваш автомобільний пікнік вдасться на славу! До речі, якщо ваш автохолодильник підтримує роботу від мережі 220В, він може стати в пригоді не тільки в салоні авто, а й в гаражі та навіть вдома, а значить, буде корисний своєму господареві цілий рік!

Тому якщо Ви ще не завели такий корисний прилад, саме час купити автохолодильник в нашому інтернет-магазині. У нас і знижки передбачені - якраз зараз (а конкретніше - з 27 липня по 31 серпня) ми пропонуємо купити термоелектричні холодильники від брендів Vitol і Froster за дуже вигідною ціною - на 25% дешевше від звичайної! Подробиці тут, на сторінці акції. Ну і звичайно, ми не забуваємо поповнювати асортимент автомобільних холодильників актуальними новинками. Ось найсвіжіші:

 Новинка

2 616 грн.

Купити
  • Об'єм: 28л
  • Температурний режим: охолоджує на 21 ° C нижче температури навколишнього середовища
  • Харчування: 12В
  • Розміри (ШхВхГ): 46х31х43см
  •  Новинка

    3 597 грн.

    Купити
  • Об'єм: 44л
  • Температурний режим: охолоджує на 21 ° C нижче температури навколишнього середовища
  • Харчування: 12В
  • Розміри (ШхВхГ): 55x45x41см


  • Коротко розповімо про властивості цих двох моделей і порівняємо їх між собою. Автохолодильник Vitol CB-28 - типовий термоелектричний холодильник, виконаний в класичній для цих товарів біло-синій кольоровій гамі. Його місткість 28л, габарити - 46х31х43см. З боків холодильника зручні ручки для перенесення, кабель підключення до прикурювача ховається в спеціальний відсік.

    Автохолодильник Vitol CB-46 більш об'ємний, теж працює від прикурювача. Його габарити 55x45x41см обумовлюють особливості конструкції - розкриваються у дві сторони стулки замість звичайної кришки, а також наявність коліщаток і висувною ручки, які дозволяють з легкістю переміщати холодильник по рівній поверхні. Наприклад, ви можете завантажити його під зав'язку на кухні, а потім підкотити до автомобіля. З таким холодильником дуже зручно вибиратися на веселий пікнік.

    Обидва автомобільних холодильники здатні охолодити вміст до температури, на 21 градус нижче температури навколишнього середовища (при 30 за бортом температура всередині буде опускатися аж до 9 градусів). Якщо з якоїсь причини ці два чудових автохолодильники вам не сподобалися, ви можете вибрати інші в нашому інтернет-магазині. Вдалих покупок!


    Читати інші новини...

    У вашому кошику
    Корзина пуста
    Інформація
    Потрібна інформація не знайдено