Новинка! Захисні плівки для автомобіля 3M!

17.05.2018

Багато при покупці нового авто замислювалися, як зберегти його зовнішній вигляд таким привабливим як можна довше. Адже постійне використання, погані дороги, недобросовісні водії можуть принести шкоду зовнішньому вигляду машини та незаплановані витрати на фарбування. Але рішення є!

Захисні плівки призначені для захисту поверхні автомобіля. Вони виконані з поліуретану і є зовсім тонкими, але це не впливає на якість. Плівки призначені для обклеювання як окремих частин авто (капот, бампер, дверцята і т.д.), так і є можливість захистити весь автомобіль. У нашому інтернет-магазині можна вибрати плівку конкретно під вашу модель автомобіля.

3M VentureShield - це порятунок для всіх автолюбителів. Спеціальна поліуретанова плівка допоможе захистити поверхню від подряпин, зберігши привабливий зовнішній вигляд. Величезною перевагою плівки є те, що вона зовсім непомітна на машині.



Точний підбір плівок по моделі автомобіля!

Виберіть свій автомобіль:


Марка авто:
Модель авто:


Чому саме 3M VentureShield


На сьогодні 3M VentureShield є найякіснішою плівкою на ринку. Вона добре зарекомендувала себе і тримає провідну позицію по співвідношенню ціна-якість.

3M VentureShield - це поліуретанова плівка, яка призначена для захисту поверхні автомобіля від відколів, подряпин і інших зовнішніх пошкоджень. Наклеювання даної плівки окупиться дуже швидко, адже Ви істотно економите на фарбування машини - навіть невелика аварія чи необережне парковання не зіпсує вигляд авто, оскільки його поверхня буде під захистом. При потертості або інших пошкодженнях вони залишаються на плівці. Тобто, при її видаленні, фактично відколи «знімаються» разом з нею.

Захисна плівка не принесе незручностей - вона зовсім непомітна на поверхні, що теж є великим плюсом. Вона добре пропускає сонячні промені, так що ділянку який був обклеєний НЕ буде виділятися при знятті. 3M VentureShield дуже довговічна і послужить не один рік. 3M VentureShield перевірена багатьма автолюбителями, що допомагає їй впевнено триматися серед подібних плівок


Нанесення плівки на поверхню - немає нічого простішого


Зараз багато автомайстерень пропонують послуги з обклеювання авто захисною плівкою. Але навіщо переплачувати, якщо можна це зробити самому. Ми пропонуємо розкрою під будь-який автомобіль, Вам залишається тільки наклеїти та бути впевненим що поверхня авто залишиться у відмінному стані ще дуже довго.

Перед наклеюванням, потрібно провести підготовчі роботи. Поверхня авто слід ретельно вимити від бруду і пилу. Потім, обробити будь-яким знежирювальним засобом, для того що б плівка добре лягла і прослужила довго. Потім перевірити лекала - не поспішайте обрізати зайве. Це слід робити вже при самому наклеюванні, оскільки плівку потрібно трохи розтягувати, а при нанесенні на дверцята, капот і зовсім не слід обрізати, а просто обклеїти внутрішню частину яка часто піддається сколів.

Після всіх підготовчих робіт можна приступати та до наклеювання. Для цього буде потрібно мильний розчин (можна зробити та самому з рідкого мила з водою в пропорції 1:10) і гумового шпателя. Паперова підкладка акуратно знімається, плівку і поверхню потрібно добре обробити мильним розчином і можна пробувати клеїти. Це потрібно для того, щоб плівка не схопилася швидко і потім вже складно виправити нерівне наклеювання і т.д. Плівка легко рухається по поверхні та можна нанести рівно. Потім, шпателем акуратно видаляється мильний розчин і можете їздити спокійно, не боячись пошкодити фарбу.

Наш інтернет-магазин пропонує тільки якісні товари. Адже задоволені клієнти - найкраща похвала для нас.


Підібрати плівки для захисту свого автомобіля можна за посиланням.




Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено