Автомобільний пилосос - це зручно!

17.05.2012

Чи дійсно потрібно купити автомобільний пилосос для повсякденного прибирання в салоні? Багато автовласників вважають за краще обходитися звичайними побутовими моделями та цілком задоволені. Але слід розуміти, що використання автопилососа дає перевагу: мобільність і компактність. Цілком логічно прибирати побутовим пилососом будинку, але в дорозі можливості використовувати громіздку модель найчастіше немає. Та й хіба станете Ви возити її з собою!

 



Зрозуміло, моделі автомобільних пилососів не так потужні, як їх великі побутові аналоги. Але велика потужність зовсім не потрібно для прибирання салону. Сили всмоктування цілком вистачає, щоб зібрати пил, бруд, частинки піску і пролиту рідину - а що ще потрібно в дорозі? Генеральне прибирання можна провести вдома.



Під швидку прибирання і максимальну легкість використання заточена сама конструкція дорожнього пилососа. Його можна легко розібрати, щоб прочистити фільтр, і так само швидко привести в робочий стан. Вага набагато менше, ніж у самій легкого зі звичайних. Водночас система фільтрації в автомобільних моделей побудована з урахуванням особливостей всмоктуваних матеріалів. Не кожен побутовий пилосос зможе без шкоди для себе всмоктувати пісок і дрібні камінчики. У автопилососів таких проблем немає. Крім того, мотор надійно захищений від попадання цих частинок.

 



Насадки автомобільних пилососів мають форму, зручну саме для прибирання салону. Найчастіше одна з них призначена для чищення сидінь, а інша, щілинна, для доступу в важкодоступні місця. Пилососи живляться від бортової електросистеми автомобіля, підключаючись в роз'єм прикурювача. Багато моделей здатні працювати від 220 В, а найзручніші оснащені власним акумулятором, що робить їх абсолютно незалежними та дуже маневреними.



Прогрес не стоїть на місці, і якщо вже у Вас є можливість використовувати для підтримки салону в постійній чистоті спеціально призначений для цього пристрій - чому б їй не користуватися ?! Адже це так зручно. Зробіть покупку і переконайтеся в цьому самі!



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено