Розширення модельного ряду штатних камер

20.03.2018

Штатна камера необхідна для того, щоб водій мав огляд «мертвих зон», тобто тих ділянок, які не вдається побачити, сидячи на водійському місці, навіть за допомогою дзеркал. Найчастіше такі камери встановлюють в ручку відкриття багажника або підсвічування номера. Активація, в більшості випадків, відбувається в той момент, коли включається задня передача. За допомогою такого пристрою набагато простіше припаркуватися задом, що буває дійсно складно зробити в деяких умовах.

Як встановити штатну камеру?

Штатна камера завжди виготовляється для певної марки машини, і це дозволяє дуже швидко і легко її встановити. Вам не доведеться свердлити або пошкоджувати корпус авто, а пристрій настільки добре вписується в дизайн машини, що його майже не помічають. Звичайно, варто такий оглядач недешево, і асортимент злегка обмежений, але завдяки постійному розширенню модельного ряду, все більше число автолюбителів можуть підібрати відповідний для свого транспорту пристрій.

Встановлюють камери в ручку відкриття багажника або підсвічування номера. При покупці пристрою важливо звернути увагу на те, що воно має бути сумісним з тієї чи іншої маркою машини, а також її моделлю.

Камери, які встановлені в рамках номера - це дуже зручно, адже водій отримує чудовий огляд того, що відбувається позаду, але є і мінуси. Останнім часом злодіїв часто спокушають номерні знаки, і якщо хтось зазіхне на номер вашої машини, то разом з ним викраде і камеру.

Як підключаються штатні камери?

Існують два типи підключення пристрою - це провідні камери та бездротові. При установці проводового оглядача камеру з'єднує з екраном спеціальний кабель. Вважається, що ці камери більш надійні, менше відчувають радіоперешкоди, забезпечують якість картинки, та й коштують дешевше, ніж бездротові. Але ось встановити самостійно її буде досить складно. Бездротову камеру з монітором пов'язують лише радіохвилі, звичайно, її набагато простіше встановити, але от якість зображення може бути поганим.

Більшість сучасних камер включаються, як тільки водій переходить на задні передачі, що значно спрощує використання пристрою. Водій може забути включити камеру, а автоматичне включення дозволить акуратно припаркуватися навіть в поспіху. Багато штатні камери вже оснащені паркувальними лініями, які виступають для водія в якості розмітки.

Куди виводитися зображення з камери?

Той водій, який вирішив вперше встановити штатну камеру заднього виду, напевно зацікавиться тим, де ж він зможе бачити зображення, яке передається пристроєм. З огляду на, що модельний ряд постійно розширюється, і виробники намагаються зробити камери максимально зручними для водіїв, зараз є кілька варіантів виведення зображень:

• На заводську магнітолу або монітор. Доведеться придбати й адаптер для того, щоб здійснити таке підключення;

• На смартфон. Це останні рішення, які, на думку багатьох автолюбителів, дуже зручні. За допомогою WIFI камери підключається до телефону, і передає зображення. Вам не доведеться нічого докуповувати або міняти в машині;

• На портативний монітор камери. Доведеться купувати монітор, встановити його або на торпеді, або на дзеркалі заднього виду.

Серед останніх новинок сайту камери на такі популярні моделі автомобілів:

Камера заднього виду для Audi A3 '12-
Камера заднього виду для Audi A4 '08-15
Камера заднього виду для Audi A5 '07-16
Камера заднього виду для Audi A6 '11-
Камера заднього виду для Audi Q5 '08-17
Камера заднього виду для Porsche Cayenne '10-17
Камера заднього виду для Volkswagen Tiguan '07-16
Камера заднього виду для Audi A4 '15-
Камера заднього виду для Audi Q2 '16-
Камера заднього виду для Skoda Kodiaq '17-
Камера заднього виду для Mazda 6 '13 -, седан
Камера заднього виду для Nissan X-Trail (T32) '14-
Камера заднього виду для Kia Sorento 2015-
Камера заднього виду для Hyundai Tucson '15-
Камера заднього виду для Volkswagen Golf VII '12-
Камера заднього виду для Volkswagen Passat B8 '15-
Камера заднього виду для Subaru Forester '13-
Камера заднього виду для Toyota Corolla з 2013-
Камера заднього виду для Hyundai Accent (Solaris) '11-17
Камера заднього виду для Kia Rio 2017-
Камера заднього виду для Kia Rio '15-



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено