Новинка - камери заднього виду Prime-X!

22.02.2016
Камера заднього виду - це дуже корисний прилад, який передає відеозображення того, що відбувається позаду автомобіля на монітор, який знаходиться всередині салону. У наш час такі камери досить широко поширені. Все частіше і частіше водії, які можуть собі це дозволити, купують відеокамеру заради полегшення паркування. Завдяки камерам заднього виду ви можете з легкістю припаркуватися в незнайомому місці навіть вночі. Залежно від конструкції камер, їх можна підключати або до штатної магнітоли, або іншим моніторів, встановлених в салоні.

У великих містах проблема парковання стоїть дуже гостро. Вулиці та двори перевантажені транспортом і в непростих умовах тісноти дуже важливо контролювати ситуацію аж до сантиметра. Якщо невдало припаркуватися, можна зачепити чужий автомобіль або пошкодити власний. Трохи допомагають при паркуванні паркувальні радари, однак при їх використанні доводитися орієнтуватися на слух. Ви не зможете отримати ясної картини того, що відбувається позаду автомобіля, використовуючи парктронік.

Якщо ви постійно паркуйтесь в різноманітних незнайомих місцях, то установка камери заднього виду буде для вас дуже корисною. За допомогою відеокамери ви зможете побачити будь-які перешкоди в місці, де ви залишаєте автомобіль, і не зашкодить ні свою, ні чужу машину. Крім того, за допомогою камери заднього виду дуже зручно паркуватися вночі. Неважливо, новачок ви, або водій зі стажем. Камера заднього виду допоможе вам отримати додаткову безпеку і комфорт під час паркування.

На нашому сайті з'явилися камери заднього виду Prime-X. Вони призначені для установки в штатні місця автомобіля без будь-яких змін, а значить, є модельними для кожного авто. На нашому сайті ви можете вибрати та купити камеру заднього виду, яка може бути ідеально встановлена ​​на ваш автомобіль. У комплекті є все необхідне для установки: камера, проводка, інструкція по використанню та монтажу. Трохи про характеристики камер заднього виду PrimeX: вони оснащені кольоровим сенсором SONY SSD з широким кутом огляду, здатним забезпечити якісне паркування. Крім того, на камері є спеціальні паркувальні лінії, які є орієнтиром для паркування. Включення камери Prime-X відбувається автоматично, коли ви здаєте назад. Камера адаптована до складних погодних умов, проста в установці. Купити камеру заднього виду для автомобіля рекомендується всім, хто хоче підвищити безпеку процесу паркування.



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено