Розморожувач скла - альтернатива зимових щіток та скребків

04.01.2024
Антилід
Різкі перепади температури в холодну пору року можуть стати причиною зледеніння лобового та бокового скла. Виходячи з показника температури та кількості атмосферних опадів змінюється також і товщина кірки льоду на поверхні скла, що створює незручності для пересування. Якщо шар льоду тонкий, то його можна видалити за допомогою скребка або спеціальної щітки, якщо товстий, тоді доведеться витратити багато часу на прогрів транспортного засобу. Коли взимку Ви виходите з дому чи квартири і збираєтеся їхати на роботу такий варіант розвитку подій точно не буде найцікавішим для Вас. І це добре ще, якщо час у запасі є, а якщо снігопад почався вночі і виїхати треба терміново? У такому разі гарною ідеєю використовуватиме сучасні засоби автохімії - розморожувачі скла. Вони покликані прискорити процес усунення криги і, відповідно, заощадити паливо.

Антилід Розморожувачі скла містять спирти, ефіри, спеціальні знежирювальні речовини, які при вступі з льодом в реакцію розчиняють його в найкоротший термін (зазвичай на це потрібно кілька хвилин), забезпечуючи тим самим прозорість скла для комфортного керування авто. Ці засоби можуть використовуватися не тільки для розморожування скла, але і для розморожування оптики фар, дзеркал і замочних свердловин.

Властивості розморожувачів скла

  • Хімічні засоби забезпечують швидке розчинення як інею, і щільного шару льоду. Усього через кілька хвилин після нанесення засобу іній перетворюється на воду, яка потім дуже легко видаляється щітками склоочисника, а щільний шар льоду перетворюється на снігову кашку. Остання потім легко видаляється за допомогою скребка, щітки або ганчірки.
  • Розморожувачі скла не містять у своєму складі агресивних розчинників і не становлять небезпеки для лакофарбового покриття авто, гумових ущільнювачів, двірників, а також інших деталей із пластмаси.
  • Дані засоби запобігають появі механічних пошкоджень на поверхні автомобіля у вигляді подряпин або потертостей, які можуть бути спровоковані скребком.
Антилід
  • Розморожувачі відрізняються дуже високою швидкістю дії. Залежно від бренду та концентрації активних речовин у “розмірзайці”, а також товщини кірки льоду очищення займає від 20 секунд до 5 хвилин.
  • Засоби поставляються на ринок у формі аерозольного балончика або флакона з розпилювачем - це забезпечує комфортне нанесення та економні витрати.
  • Розморожувачі сприяють економії витрати палива, адже нанесення засобу нівелює потребу у тривалій роботі двигуна на холостому ходу для виконання прогріву салону та скла.
  • Засоби можуть використовуватись у досить широких температурних діапазонах. Як правило, вони можуть використовуватися навіть за температури нижче 40 градусів.

Як використовувати розморожувач скла?


Антилід Розморожувачі скла є дуже простими у використанні. Вони продаються повністю готовими до використання – їх не треба розводити, змішувати тощо. Засоби поставляються у формі спрею чи аерозолю. Від водія потрібно нанести засіб безпосередньо на льоду по всій поверхні з відстані 20-30 см і почекати. Буквально відразу після нанесення засіб вступає в активну реакцію з льодом і розм'якшує його, потім він перетворюється на воду або снігову кашу і легким рухом щітки видаляється з поверхні скла. Якщо цього буде недостатньо, можна буде потім протерти скло сухою серветкою або використовувати омивач скла зі щітками склоочисника.

Які засоби можна придбати в “Авторадості”?


У нашому інтернет-магазині Ви можете замовити засоби різних брендів, серед яких Motip, PiTon, Runway, SAPFIRE, Sheron, Turtle Wax, WINSO та не тільки. Серед доступних варіантів:Антилід

  • Розморожувач скла Helpix 500 мл
  • Розморожувач скла Helpix Professional, 1 л
  • Антилід Xado Verylube (розпилювач 550 мл)
  • Розморожувач скла Scheiben Enteiser 0.5 л.
  • Розморожувач скла Helpix Avtofan
  • Розморожувач скла Motip Black Line аерозоль 300 мл та інші засоби.

    Варіанти відрізняються складом, ціною тощо. Якщо в процесі вибору у Вас виникнуть складності, звертайтеся до наших менеджерів - вони з радістю допоможуть Вам обрати оптимальний варіант.

    Розморожувачі скла представляють засіб, без якого не може обійтися жоден автомобіліст, який паркує своє авто на вулиці. Економити на них точно не варто.


  • Читати інші новини...

    У вашому кошику
    Корзина пуста
    Інформація
    Потрібна інформація не знайдено