Новини

31.01.2012
Перш ніж ми торкнемося тестів автомобільного холодильника, потрібно розібратися, якими бувають ці портативні пристрої і спробувати їх класифікувати. Почати слід з головного - розділити всі пристрої на два класи: • пристрої, покликані максимально довго підтримувати температуру всередині, • пристрої, здатні самостійно змінювати внутрішню температуру слідуючи настановам Господаря :) До перших відносяться термобокси та термосумки. Про них ми поговоримо в наших майбутніх оглядах. Наш автохолодильник відноситься до другої групи - групі «самостійних» холодильників. Багато хто задає питання: «Як працює автомобільний холодильник?», «Чи є в ньому фреон?».
31.01.2012
Тест-огляд автомобільного компресора Функціональний і надійний автомобільний компресор KOTO 12V708 привертає до себе увагу, перш за все, цікавим зовнішнім виглядом. Лаконічні, обтічні форми корпусу і вбудований світлодіодний ліхтар, розміщений в торці пристрою, надають компресора схожість з ... .. маленьким паровозним локомотивом. Корпус автокомпрессора зроблений добротно і вселяє довіру. Деталі чітко підігнані, люфту в тестованому агрегаті немає. Порадувало наявність усадочних жолобів на корпусі, в які і укладається шланг високого тиску і провід живлення з прикуривателем. < P> < P> Автомобільний компресор для підкачкі шин обладнання Яскрава ліхтарем, с помощью которого в темну пору доби можна вісвітліті місце ремонту або ніпель колеса.
06.01.2012
Оригінальна «Ялинка» Car-Freshner може похвалитися своєю якістю, стійкістю і оригінальністю ароматів. Технологія виготовлення основи даного ароматизатора тримається в особливому секреті. Для її виготовлення використовують спеціальні сорти вічнозелених дерев, з деревини яких формують висококапіллярний картон з унікальними властивостями. Використання особливої основи в поєднанні з натуральними ефірними маслами дозволяють ароматизатору ефективно тривалий час боротися зі сторонніми запахами і наповнювати повітря приємними ароматами. Корпорація Car-Freshner приділяє велику увагу тестуванню і дослідженням вихідних матеріалів для ароматизаторів на предмет їх безпеки для споживачів.
04.01.2012
Ми прагнемо до кращої якості обслуговування наших клієнтів. Саме тому наш магазин пропонує вашій увазі якісно новий рівень сервісу на оновленому сайті. Тепер ви можете підбирати товари за параметрами або по марці вашого автомобіля, порівнювати, а так само бачити товари, аналогічні за характеристиками. Сподіваємося, що новий інтерфейс сайту заощадить Ваш час і доставить вам ще більше задоволення при здійсненні покупки.


Повернутися до архіву

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено