Оригінальна ялинка Car-Freshner. Made in USA.

06.01.2012

Оригінальна «Ялинка» Car-Freshner може похвалитися своєю якістю, стійкістю і оригінальністю ароматів. Технологія виготовлення основи даного ароматизатора тримається в особливому секреті.

Для її виготовлення використовують спеціальні сорти вічнозелених дерев, з деревини яких формують висококапіллярний картон з унікальними властивостями. Використання особливої основи в поєднанні з натуральними ефірними маслами дозволяють ароматизатору ефективно тривалий час боротися зі сторонніми запахами і наповнювати повітря приємними ароматами.


Корпорація Car-Freshner приділяє велику увагу тестуванню і дослідженням вихідних матеріалів для ароматизаторів на предмет їх безпеки для споживачів. Постійно ведеться вивчення впливу ароматів на психологічний і фізичний стан людей. Тільки після ретельних досліджень «Ялинка» Car-Freshner з новим ароматом потрапляє на світовий ринок.


Максимальна увага приділяється стабільності і стійкості аромату, його довговічності, і головне, - безпеки для покупця. Аромати ялинок завжди унікальні, оскільки ароматичні композиції розробляються провідними парфумерними фабриками ексклюзивно для компанії Car-Freshner і спеціально для унікальної основи ялинок. Тільки таке поєднання основи і аромату дає чудовий результат і задоволення від використання ароматизатора.

Компанія Car-Freshner є ексклюзивним володарем прав на всесвітньо відому форму ялинки.


Оригінальний освіжувач повітря «Ялинка» від Car-Freshner:

має правильну форму ялинки;

оригінальна «Ялинка» має напис CAR-FRESHNER ® по діагоналі в центрі ароматизатора;

внизу ароматизатора вказано оригінальна назва запаху;

«Ялинка» має назву "LITTLE TREES";

на упаковці «Ялинки» зазначений виробник CAR-FRESHNER CORPARATION і адреса: Watertown NY.



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено