Автотовари для Ford Mustang '15-

Ford Mustang '15-
Ford Mustang яскравий представник гучного американського спорткара шостого покоління. Виробники потрудилися над екстер'єром авто і зробили дизайн більш сучасним і аеродинамічним. Смужки на задніх ліхтарях і денних ходових вогнях, решітка радіатора з двома рівнями розташування і шильдик Мустанг вдало підкреслюють фірмовий стиль автомобіля.

Інтер'єр Мустанга досить стильний і виконаний виключно з якісного матеріалу, але найцікавішим залишається наповнення авто. Нове покоління тепер можна завести тільки за допомогою кнопки, не використовуючи ключ. Доступні так само стандартні опції адаптивний круїз-контроль, аудіосистема Shaker Pro і мультимедійна система SYNC. Проривом стала нова функція MyKey, вона дозволяє обмежити деякі опції авто, що дозволяє передати транспортний засіб у користування підлітку, гарантуючи безпеку.

Зробити експлуатацію автомобіля більш простою і комфортною дозволяє система Selectable Drive Modes, яка має кілька режимів руху «звичайний», «сніг / мокре покриття», «спорт» і «трек».

Американці обрали Ford Mustang двома варіантами моторів, серед них V8 агрегат GT з об'ємом 5,0 літрів і наддувний 2,3-літровий EcoBoost. У першому випадку, споживач отримує 450 кінських сил під капотом в зв'язці з 6-ступінчастою механічною коробкою. Автомобіль може розігнатися до 100 км / год всього за 4,3 секунди. Варіант EcoBoost теж не менш потужний - 290 конячок і 407 Нм. Разом з ним, запропоновані механічна і автоматична 6-ступінчаста трансмісія на вибір. Для розгону авто до сотні з таким двигуном знадобиться близько 5,7 секунд.
Показати весь текст
Товари для Ford Mustang '15-
Iнші моделі
У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено