Автотовари для Ford Fiesta MK8 '18-

Ford Fiesta MK8 '18-
Ford Fiesta - невеликий, швидкий і досить добре оснащений автомобіль, саме тому він став одним з найбільш продаваних на автомобільному ринку України. Модель восьмого покоління отримала впізнавані риси, а саме досить об'ємну решітку радіатора і звужені фари. Трохи збільшилися розміри, нова Fiesta стала довшою і збільшила колісну базу до 2493 мм. Виробник пропонує, як спортивний трьохдверний варіант хетчбека, так і класичний п'ятидверний варіант.

У салоні Форд Фієста досить багато простору, а багажник вміщає 303 літра. При цьому, його обсяг можна збільшити до 984 літрів склавши спинки задніх сидінь. Дизайн торпедо зробили лаконічним, а кнопки зменшили в розмірах і скоротили їх кількість. Якісні матеріали виконання салону, регулювання рульового колеса і сидінь роблять процес експлуатації автомобіля комфортнішим. Виробник подбав про технологічність і безпеку під час водіння. Доступні такі системи як утримання авто в смузі руху і контроль мертвих зон, запобігання виїзду на зустрічну смугу, зчитування дорожніх знаків і система Pre-Collision Assist.

Нова Fiesta доступна з кількома варіантами моторів, серед яких представлена лінійка бензинових турбомоторов EcoBoost. Серед трьохциліндрових двигунів об'ємом 1,0 літр доступні варіанти з потужністю 100, 125 і 140 кінських сил. Були представлені так само і 1,1 літрові мотори Ti-VCT з потужністю на 70 к.с. і 85 конячок. Трансмісії залишилися колишніми - це 5- і 6-ступінчасті МКПП або 6-ступінчаста автоматична PowerShift, яка встановлюється тільки в парі з 100-сильною версією мотора.
Показати весь текст
Товари для Ford Fiesta MK8 '18-
Iнші моделі
У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено