Новини

29.09.2022
У сучасному світі, щоб встигнути зробити все і бути дійсно успішною людиною, дуже важливо бути мобільним. Це означає, що без машини сьогодні дуже складно. Саме тому для багатьох власників транспортних засобів машина є другим будинком, в якому вони проводять величезну кількість часу. Цілком очевидно, що важливо створити для себе максимально комфортні умови. Одним із них є запах в авто. Але який ароматизатор краще вибрати? Різних "пахучок" на ринку дуже багато і вибрати підходящий для себе варіант досить непросто. Роль ароматизаторів в авто Ароматизатори в машині, незважаючи на свої маленькі розміри, є важливими деталями, які відповідають за затишок та комфорт у машині.
22.09.2022
Сучасному автолюбителю одного гнізда прикурювача досить мало - адже треба і смартфон зарядити, і відеореєстратор під'єднати, і навігатор під'єднати. Щоб не обмежувати себе і мати можливість користуватися всіма благами, варто придбати розгалужувач прикурювача. По суті, розгалужувач є пристроєм, який складається з подовжувача і трійника в одному корпусі (цей пристрій покликаний "збільшити" один роз'єм до 2-5 входів). Переоцінити його "у справі" практично неможливо - для людей, які не уявляють своє життя без авто ці деталі вкрай важливі. Однак, далеко не кожен розгалужувач може впоратися з поставленим перед ним завданням на "відмінно".
15.09.2022
Наскільки б дбайливо не ставився до свого автомобіля його власник, від будь-яких форс-мажорів і поломок ніхто не застрахований. І тому протікання радіатора - те, з чим може зіткнутися кожен. Причини його пошкодження можуть критися в попаданні каменів або іншого сміття в радіатор під час руху, окислення циркуляційних трубок та зниження їх експлуатаційних характеристик тощо. Розпізнати проблему з цією частиною системи авто нескладно. Про те, що герметичність радіатора порушена, може свідчити закипання двигуна, деформація прокладки ГБЦ і не тільки. Якщо ви зіткнулися з такими проблемами в дорозі, варто негайно скористатися спеціальними хімічними речовинами (герметиками) для усунення течі через мікротріщини, що утворилися на радіаторі та інших елементах системи охолодження.
08.09.2022
Стяжні ремені являють собою еластичні стрічки із синтетики, які оснащені спеціальними натяжними пристроями та покликані закріпити багаж під час транспортування у літаку, залізничному транспорті та вантажному авто. Великий вибір стяжних ременів представлений у магазині "Авторадості". Особливості стяжних ременів Якщо порівнювати стяжні ремені з мотузками або тросами у плані функціональності, то вони відрізняються зручністю використання та забезпечують більш високу міцність закріплення вантажу. Ці переваги зумовлені їх конструктивними особливостями. Так, стяжний ремінь складається з: стрічки з текстилю (ширина може бути в діапазоні від 2,5 до 10 см).
01.09.2022
Кожен автомобіліст по можливості намагається щоб його автомобіль виглядав естетично, адже це свого роду "обличчя" водія. Особливу увагу власники автомобіля звертають на чистоту шибок. По-перше, розводи виглядають негарно і заважають управлінню (погіршують видимість). По-друге, частинки пилу, потрапляючи на скло, беруть на себе роль абразиву і дряпають поверхню, роблячи її матовою. Однак не кожен знає, що механічні пошкодження з'являються на автомобільному склі не тільки від попадання на них будь-яких сторонніх предметів, а й внаслідок підвищених опадів (надмірне випадання снігу, дощу) та перепадів температури повітря.


Повернутися до архіву

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено