Новини

25.04.2016
Уважаемые клиенты! Ознакомьтесь с графиком работы на праздники! 30 апреля мы работаем с 10 до 17 часов. 1, 2 мая - выходные! 3 мая - с 10 до 17 часов. 4, 5, 6 мая - с 9 до 20 часов. 7, 8 мая - с 10 до 17 часов. 9 мая - выходной! С 10 мая мы работаем в обычном режиме.
20.04.2016
У нашому інтернет-магазині з'явилися нові інвертори (перетворювачі напруги) від українського бренду АИДА! Радимо звернути увагу на ці товари. Нехай іноді вони виглядають дещо незвично (точніше, не схоже на китайські аналоги), але при цьому зроблені не менш якісно, ​​і часто мають більш широкі можливості по налаштуванню. Підтримайте вітчизняного виробника! А ми нагадаємо, що ж таке автомобільний інвертор і з якої причини його варто купити. Сучасний житель мегаполісу часто проводить за кермом куди більше часу, ніж удома, особливо простоюючи в пробках. Про професійні водіїв, особливо працюючих в тривалих поїздках, і говорити нема чого.
14.04.2016
Автомобільні чохли Avto-Mania виготовлені зі спеціальних матеріалів, що дозволяють чохлам «дихати». Це робить їх максимально комфортними для водія і пасажирів у будь-який час року: чохли не нагріваються влітку і не стають холодними у зимовий період. Авточохли від виробника є трьох серій: Автомобільні чохли серії L-Line. Особливість автомобільних чохлів Avto-Mania серії Light - відсутність декоративної строчки. Автомобільні чохли серії S-line. Особливість автомобільних чохлів Avto-Mania серії Standart - наявність декоративної строчки. Автомобільні чохли серії X-line. Особливість автомобільних чохлів Avto-Mania серії X-line - наявність подвійної паралельної декоративної строчки.
06.04.2016
На сайте появились отличные автомобильные чехлы из экокожи Seintex. Их основные преимущества – стильный внешний вид, с эффектной перфорированной вставкой по центру; высококачественный материал – экокожа; и удобные крепления в виде резинок с крючками. Салон автомобиля полностью защищен грязи, пыли и мелких повреждений. Автомобильные чехлы Seintex прослужат вам очень долго, так как использованные в производстве авточехлов материалы очень практичны и функциональны, и дублируются поролоном на сетке 3мм. В авточехлах Seintex имеется разрывная мембрана для кресел Airbag. Автомобильные чехлы Seintex способны украсить салон любого автомобиля.


Повернутися до архіву

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено