Новини

23.02.2015
У сьогоднішній статті мова піде про GSM сигналізації, як найбільш сучасних і функціональних сьогодні. Розгляньмо алгоритм роботи GSM-сигналізацій і принципові відмінності від звичних нам односторонніх і двосторонніх сигналізацій. Будь-яка сигналізація повинна виконати два завдання: оповістити власника про спробу проникнення і перешкодити викраденню. Односторонні сигналізації можуть оповістити Вас голосовим сигналом, який абсолютно марний, якщо Ви не перебуваєте в безпосередній близькості. Двостороння сигналізація передає на брелок всю необхідну інформацію про стан автомобіля і може по команді включати імобілайзер, зробивши викрадення неможливим.
18.02.2015
«Десна-Авто» - унікальна компанія, єдина в Україні займається виробництвом автомобільних багажників. Багажники ТМ Десна-Авто складаються з двох (іноді трьох) поперечок з модельними кріпленнями, придатними для конкретного автомобіля. Матеріал поперечок - високоеластична сталь, покриття - чорний термопластик. Всі опори багажника, безпосередньо торкаються до кузова авто, в обов'язковому порядку оснащені гумовими прокладками, а металеві поверхні кріплень покриті полімерною емаллю, яка поліпшує захист. Виробничі потужності «Десна Авто» весь час розвиваються. Конструктори компанії розробляють і вдосконалюють елементи автомобільних багажників відповідно до вимог ринку, автомобільної моди, а також нормативами та стандартами.
09.02.2015
Как правило, если Вы «испытаете» щетки нескольких известных производителей на своем автомобиле за короткий промежуток времени, то вряд ли заметите разницу. Но вот в чём вопрос: Почему же так часто возникают проблемы с дворниками? Причины, которые вызывают нарекания на работу щеток стеклоочистителя, могут быть различными: • неправильный выбор щеток для конкретной модели или марки автомобиля (здесь очень важно учитывать кривизну стекла!); • ошибка при выборе размера щеток; • неверный подбор крепления; • плохое качество поверхности стекла (наличие насечек, сколов и трещин); • неудовлетворительная работа самого механизма привода стеклоочистителя, включая силу прижима дворника стеклу.


Повернутися до архіву

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено