Виберіть свій автомобіль:
Марка авто:
Модель авто:

Шторки сонцезахисні для Mercedes C-Class W204 '07-14

Щоб підтримувати автомобіль в гарному стані, необхідно приділяти йому досить багато часу. І чим вищий клас авто, тим, відповідно, більше уваги і догляду йому потрібно. В тому числі, і заміна деталей, що зношуються. Тому не зайвим буде знати, де можна швидко замовити Шторки сонцезахисні до Mercedes C-Class W204.

Крім того, основним критерієм для покупки деталей до даного автомобілю є висока якість виробів. В іншому випадку, аксесуар не тільки не впорається зі своїми завданнями і швидко стане непридатним, що може негативно позначитися на роботі всієї машини. Тому, обираючи автомобільні шторки на Мерседес W204, необхідно бути впевненим, що аксесуар відповідає всім стандартам якості. Другим критерієм можна назвати місце покупки - найкраще звертатися в спеціалізовані магазини.

У каталозі нашого порталу пропонуються тільки кращі автошторки для Mercedes C-Class W204, що поставляються відомими і перевіреними часом виробниками. Вони сумісні з моделями авто, випущеними в 2007-2014 роках. Всі представлені шторки для автомобіля в Мерседес С Клас легко встановлюються і гармонійно вписуються в авто.
Показати весь
Так само ви можете подивитися всі автомобільні товари для Mercedes C-Class W204 '07-14
Сортувати за
за популярністю
Шторка на лобове скло для Mercedes C-Class W204 '07-14, розмір L (WeatherTech)
Рейтинг 0
304504
2 752 грн.
Сонцезахисні шторки SunShade Windshield ідеально підходять для авто і, при правильній установці, будуть акуратно виглядати в кожному віконному отворі. Для додаткової безпеки складіть козирки, щоб закріпити сонцезахисну шторку.

Шторки сонцезахисні для Mercedes C-Class W204 '07-14 ціна у Авторадості: Від 2 752 грн. До 8 115 грн.

ТоварЦіна
Шторка на лобове скло для Mercedes C-Class W204 '07-14, розмір L (WeatherTech)2 752 грн.

Статті
Автомобільна шторка - корисний аксесуар, який обов'язковим не є і купується виключно за бажанням власника авто. Шторка покликана захистити салон авто від сторонніх цікавих очей, а також від променів сонця, що палить(цей аксесуар є свого роду заміною тонуванню).
У нашому інтернет-магазині з'явилися сонцезахисні шторки CarLife! • Шторки захищають від прямих сонячних променів, зберігають прохолоду в салоні автомобіля. • Захищають салон автомобіля від сторонніх очей.
Літо в розпалі! І в спекотні дні багато водіїв усвідомлюють, що сонцезахисні шторки - це зовсім не марна ганчірочка, а дуже важливий і потрібний аксесуар. Наприклад, в ситуації, коли ви залишаєте автомобіль на сонці, а через деякий час повертаєтеся в жаркий задушливий салон.

Підбір
Ціна, (грн.)
Від грн. До грн.
Ви вибрали
Бренди
Показати ще 9
Тип кріплення
Місце застосування
Вид
Застосування
У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено