Виберіть свій автомобіль:
Марка авто:
Модель авто:

Шторки сонцезахисні для Mercedes G-Class W463 '90-18

Замінювати Шторки сонцезахисні на Mercedes G-Class W463 доводиться навіть власникам даного позашляховика з високим рівнем прохідності. Зазвичай, водії цього авто звертаються на СТО, щоб заощадити час, не бажаючи вникати в ремонт машини самостійно. Однак не завжди є впевненість в тому, що встановлений на СТО автомобільні шторки в Мерседес 463, буде відповідати високій якості і надійності. Тому можна взяти це питання під свій контроль і звернутися до нас.

У нашому магазині в широкому асортименті пропонуються тільки ті автошторки, які володіють усіма необхідними сертифікатами якості та пройшли численні перевірки. Це дасть гарантію того, що обрана деталь прослужить максимально довго, що позначиться на працездатності всього автомобіля виключно в позитивному руслі.

В даному розділі запропоновані шторки для автомобіля для Mercedes G-Class W463, що випускаються з 1990 року і з такими типами мотора : 280 GE, 300 GE, G 500, AMG G 63 - бензин, 250 GD, 300 GD, 350 Turbo GD, G280 CDI, G 320 CDI, G 400 CDI - дизель.
Показати весь
Так само ви можете подивитися всі автомобільні товари для Mercedes G-Class W463 '90-18
Сортувати за
за популярністю
Шторка на лобове скло для Mercedes G-Class W463 '02-18, розмір XL (WeatherTech)
Рейтинг 0
194352
4 503 грн.
Сонцезахисні шторки SunShade Windshield ідеально підходять для авто і, при правильній установці, будуть акуратно виглядати в кожному віконному отворі. Для додаткової безпеки складіть козирки, щоб закріпити сонцезахисну шторку.

Шторки сонцезахисні для Mercedes G-Class W463 '90-18 ціна у Авторадості: Від 4 503 грн. До 8 115 грн.

ТоварЦіна
Шторка на лобове скло для Mercedes G-Class W463 '02-18, розмір XL (WeatherTech)4 503 грн.

Статті
Автомобільна шторка - корисний аксесуар, який обов'язковим не є і купується виключно за бажанням власника авто. Шторка покликана захистити салон авто від сторонніх цікавих очей, а також від променів сонця, що палить(цей аксесуар є свого роду заміною тонуванню).
У нашому інтернет-магазині з'явилися сонцезахисні шторки CarLife! • Шторки захищають від прямих сонячних променів, зберігають прохолоду в салоні автомобіля. • Захищають салон автомобіля від сторонніх очей.
Літо в розпалі! І в спекотні дні багато водіїв усвідомлюють, що сонцезахисні шторки - це зовсім не марна ганчірочка, а дуже важливий і потрібний аксесуар. Наприклад, в ситуації, коли ви залишаєте автомобіль на сонці, а через деякий час повертаєтеся в жаркий задушливий салон.

Підбір
Ціна, (грн.)
Від грн. До грн.
Ви вибрали
Бренди
Показати ще 9
Тип кріплення
Місце застосування
Вид
Застосування
У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено