Автотовари для Volkswagen Passat USA 2011-2019

Volkswagen Passat USA 2011-2019
Концерн Фольксваген вже дев'ятий рік пропонує моделі Passat для американського ринку. Основне виробництво зосереджене в місті Chattanuga (штат Tennessi). Модель досі користується стійким попитом, хоча багато аналітиків пророкують їй швидкий «захід». Це відмінний міський седан збільшеною бази, у якого в Америці досить багато конкурентів.
У 2019 буде представлена нова рестайлінгова версія, в тому числі і оновлений спортивний Passat GT. У порівнянні з популярною лінійкою Jetta новий Пассат стане набагато більше і довше, при цьому, завдяки використанню нових технологій і матеріалів кузов стане більш міцним і жорстким, втративши значно у вазі.

Комплектація
Щодо силових установок відомо мало, в якості основних будуть використані варіанти від Passat 2018:
• 1.5 TSI 135 л.с.
• 1.5 TSI 150 л.с.
• 3.6 VR6 280 к.с

Для американського ринку все агрегати будуть компонуватись автоматичної восьмиступінчастою коробкою передач. Можливі варіації комплектацій, однак більш докладно про них стане відомо ближче до осені.

Екстер'єр
Фольксваген Passat в усі часи був синонімом суворого виду і надійності в експлуатації. При цьому основною проблемою була деяка «буденність» екстер'єру. Для цього над новим Пасатом серйозно попрацювали провідні дизайнери, додавши його зовнішньому вигляду агресивності і динамічності. Оновлена модель стала близькою до спортивних карів, вона збільшилася в довжину і ширину і при цьому стала набагато нижче. Кузов відрізняють плавні і в той же час різкі в потрібних місцях лінії. Спереду встановлена досить широка решітка радіатора з чітко вираженими поперечними стійками з хрому. Оптика стала більш сучасною: передні і задні ліхтарі повністю виконані із застосуванням світлодіодної технології. Вони оснащені додатковими OLED-смужками поворотників і виглядають досить агресивно.

Інтер'єр
Що стосується оформлення інтер'єру, то тут все досить непогано. Салон у нового Пасату виглядає на рівні топових автомарок від найвідоміших преміум брендів. Дизайнери не розкривають всіх подробиць, проте вже сьогодні можна сказати, що модель вдалася.
Серед особливих фішок салону - ефектний ряд повітроводів, розміщених по всій довжині «торпеди». З боку вони дуже схожі на мініатюрну решітку радіатора. Рульове колесо має усічений вид і повністю обтягнуте натуральною шкірою. Панель приладів виконана в класичному стилі: присутні традиційні круглі циферблати і цифровий дисплей бортового комп'ютера. Що стосується матеріалів, то в більшості своїй - це якісна шкіра, цінні сорти деревини, екологічний пластик, полірований алюміній.
Показати весь текст
Товари для Volkswagen Passat USA 2011-2019
Iнші моделі
У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено