Автотовари для Honda CR-V 3 '06-12

Honda CR-V 3 '06-12
З 2006 по 2012 року випускалося третє покоління компактного кросовера, який до цих пір користується популярністю не тільки у нас, але і по всьому світу. Стильний екстер'єр, економічність, непогані якості динаміки і прохідності - класичний варіант сімейного автомобіля з можливостями виїзду за межі асфальту. У 2009 році проведено рестайлінг моделі зі стилістичними, опціональними і технічними оновленнями. Так, були змінені обидва бампера, ліхтарі, решітка радіатора, модернізовані двигуни в лінійці, додані сучасні системи комфорту і безпеки.

ІМ «Авторадості» сприяє розвитку японського автопрому в Україні і представляє запчастини для Honda CR-V обох періодів «життя» третьої генерації. У нас ви можете підібрати матеріали, деталі і вузли, як для планового технічного обслуговування, так і для ремонту будь-яких систем паркетника. При цьому вся продукція тільки високої якості, що підтверджується гарантіями іменитих виробників, з якими ми співпрацюємо.

А крім усього необхідного для підтримки вашого кросовера в технічно справному стані, ми пропонуємо ще й аксесуари Honda CR-V. Різноманітні атрибути здатні додати комфорту, практичності або навіть видозмінити зовнішність автомобіля. Для цього переходьте до відповідних каталогів - органайзери, килимки, всіляке додаткове обладнання та багато іншого напевно зацікавить справжніх автолюбителів.

Більш того, купуючи будь-які товари для Хонда СРВ, ви можете ще й економити на цьому. Не вірите? Тоді знайомтеся з нашими акціями, періодичними розпродажами і самі переконаєтеся, що ми створюємо оптимальні умови для купівельної спроможності наших автолюбителів. Добра вам і вигідних придбань.
Показати весь текст
Товари для Honda CR-V 3 '06-12
Органайзер в багажник EVA L, чорни...
Авточохли Dynamic для салону Honda CR-V '06-12 (MW Brothers)
Iнші моделі
У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено