Автотовари для Citroen C3 / DS3 '10-16

Citroen C3 / DS3 '10-16
Автомобілі марки Сітроен завжди відрізняються нетривіальністю і неабиякими дизайнерськими рішеннями. І якщо міський хетчбек С3 ще відносно в «спокійних» тонах, то DS3 - яскравий і гламурний син свого «родича». У автомобілів одна і та ж база і, як не дивно, навіть фари, капот і приладова панель. Це якщо говорити про дорестайлінгові версіїдругого покоління.

Але час не стоїть на місці. У 2013-му проведена зміна передньої частини моделі С3. Змінилася решітка радіатора, капот, емблема, з'явилася оптика зі світлодіодами і нова панель приладів. А в 2016-м оновилася молодіжна модель DS3. Зовнішність креативної машинки придбала більше агресивності і виразності. Видозмінилися обидва бампера і також фари з гратами радіатора.

В Україні нечасто можна зустріти подібні машини, але ІМ «Авторадості» цінує французький шарм і пропонує запчастини для Citroen C3 / DS3 в великому асортименті. Причому придбати ви у нас можете все необхідне як для дорестайлінгових версій, так і вже оновлених. Витратні матеріали та мастила, деталі та вузли будь-яких систем автомобілів - все в відповідних підрозділах сайту.

Але і це не весь наш потенціал. На «полицях» магазину вашій увазі представлені і численні аксесуари Citroen C3 / DS3. Килимки та органайзери, аптечки і вогнегасники, додаткове обладнання та реквізити для автотуризму - все перерахувати тут неможливо, а тому переходьте в каталоги.

І ще, мабуть, варто нагадати, що всі товари для Сітроен С3 / DS3 високої якості і за розумними цінами. Першу заява підтверджують гарантії виробників на свою продукцію, а в другому можете переконатися самі. До речі, і ці ціни іноді змінюються в кращу для вас сторону. Слідкуйте за знижками, розпродажами і удачі на дорогах.
Показати весь текст
Товари для Citroen C3 / DS3 '10-16
Iнші моделі
У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено