Автотовари для Audi A5 (F5) '17-

Audi A5 (F5) '17-
Друге покоління, прем'єра якого відбулася в 2016 році, має багато спільного з автомобілями серії А4, і все ж різниця в деталях значна: змінився силует, іншими стали фари і бічні частини кузова. Модель представлена в трьох варіантах кузова: Sportback, Coupe і Cabriolet. У порівнянні з першим поколінням своєї моделі, Audi A5 став легше, а аеродинамічний опір впритул наблизився до показника спорткарів: 0,25-0,26 залежно від типу кузова.

У потоці автомобілів дана модель виділяється своїми спортивними пропорціями, ексклюзивністю і презентабельністю. В середньому потужність мотора у другого покоління підвищилася на 17%, при цьому автомобіль став набагато економічніше. Вражає своєю сучасністю і система безпеки цієї машини: камера розпізнавання знаків, система стеження за мертвими зонами і смугою, а в результаті аналізу обстановки на дорозі за даними GPS асистент порекомендує стиль їзди, що найбільше підходить для даної ділянки дороги. Присутня так само і функція автоматичного руху в пробці. Мабуть, єдиним мінусом такого автомобіля є його вартість.

Незважаючи на рідкість і ексклюзивність моделі, інтернет-магазин «Авторадості» пропонує аксесуари для Audi A5: килимки, ароматизатори, органайзери, елементи тюнінгу та багато іншого. Так само в асортименті нашого магазину є атрибути для активного відпочинку і кемпінгу, додаткове обладнання: переходьте до відповідних каталогів і самі все побачите.

Купуючи аксесуари на нашому сайті, Ви завжди можете бути впевнені в якості продукції, адже ми працюємо тільки з найнадійнішими виробниками і постачальниками, які гарантують високий рівень своєї продукції, а ми в свою чергу надамо сервіс європейського рівня, що відповідає рівню Вашого автомобіля.
Показати весь текст
Товари для Audi A5 (F5) '17-
Iнші моделі
У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено